Τούσκ: Κατώτερη των προσδοκιών η πρόταση Μέι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Κατώτερη των προσδοκιών η πρόταση Μέι για το μέλλον των πολιτών της ΕΕ στη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΣ Ντόναλντ Τούσκ

Κατώτερη των προσδοκιών χαρακτήρισε την πρόταση της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι για το μέλλον των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μεγάλη Βρετανία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.


«Η πρόταση οδηγεί σε χειροτέρευση της θέσης των πολιτών των 27 χωρών που θα παραμείνουν στην Ε.Ε. στη Μεγάλη Βρετανία», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε χαρακτηρίσει την πρόταση Μέι «πρώτο αλλά ανεπαρκές βήμα».

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play