«Έπεσε» το twitter όταν ο Τόρες προκάλεσε τον Ρονάλντο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η κόντρα των δύο σταρ δεν έμεινε ασχολίαστη από τους φανατικούς του twitter που τα είχαν περισσότερο με τον Ισπανό της Ατλέτικο.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο καυγάς που προσπάθησε να ξεκινήσει ο Φερνάντο Τόρες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνο του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ (2-1). Ο στράικερ της Ατλέτικο προκάλεσε τον CR7 ο οποίος αντέδρασε ειρωνικά, ενώ οι δυο τους αντάλλαξαν και κάποια... γαλλικά. Το γεγονός, όμως, ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό ο Ρονάλντο δεν έκανε τίποτα προκλητικό, είχε ως αποτέλεσμα το twitter να... πάρει φωτιά από σχόλια εναντίον του Τόρες.


Υπήρξαν βέβαια και οπαδοί του, όπως κάποιος που έγραψε: «Κάτι θα είπε ο Ρονάλντο, ως συνήθως κι εσύ (Τόρες) μας υπερασπίστηκες. Για πάντα στην ομάδα μου...»


Ομως, τα περισσότερα ήταν άκρως ειρωνικά. Ενδεικτικά:


«Μάλλον ο Ρονάλντο θα του θύμησε τα στατιστικά του με την Τσέλσι. Γι΄αυτό τσαντίστηκε!»


«Στην αρχή ο Ρονάλντο ήθελε να παίξουν ξύλο, αλλά μετά έβαλε τα γέλια γιατί θυμήθηκε αυτό!», συνοδευόμενο από ένα βίντεο από αγώνα Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 2012, όπου ο Τόρες περνάει και τον τερματοφύλακα αλλά αστοχεί σε κενή εστία!


Τα λόγια του Κριστιάνο στον Τόρες: «Όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, έτσι κι η Ρεάλ με την Ατλέτι. Πάντα από πάνω!»


«Ο Τόρες προσπαθεί να κάνει τον Ρονάλντο να εκνευριστεί. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για τους ηττοπαθείς».


«... κι εδώ (τη στιγμή που ο Ρονάλντο γελάει) βλέπουμε τον Ρονάλντο να βάζει τέλος στην καριέρα του Τόρες».


«Τόρες, μεγάλωσες πλέον για να είσαι τόσο αξιοθρήνητος»!

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play