Φόρμα αναζήτησης

Σχ. Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών: Αφήστε τις αντιπαλότητες, αρχίστε διάλογο

Σε σχετική ανακοίνωση, η Εφορεία πλέκει το εγκώμιο του Υπουργού Παιδείας, σημειώνοντας πως μόνο θετικά έχει αποκομίσει από τη συνεργασία μαζί του [...]

Read More...

Να αφήσουν στην άκρη τις όποιες αντιπαλότητες και να παρακαθίσουν σε διάλογο καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές η Σχολική Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Εφορεία πλέκει το εγκώμιο του Υπουργού Παιδείας, σημειώνοντας πως μόνο θετικά έχει αποκομίσει από τη συνεργασία μαζί του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Σχολική Εφορεία Κάτω Πολεμιδιών ανακοινώνει ότι μέσα από την μακρόχρονη συνεργασία της με τον Έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Χαμπιαούρη μόνο θετικά έχει αποκομίσει.

Πάντα δίπλα στα σχολεία της Εφορείας μας είτε από τη θέση του Επιθεωρητή είτε του Επαρχιακού Επιθεωρητή Λεμεσού είτε του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και προσφάτως από τη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού. 

Είναι γνώστης των τεκταινομένων στην Παιδεία και άνθρωπος που θέλει να επιλύει προβλήματα και όχι να δημιουργεί.

Το καλύτερο για όλους και ειδικότερα για την παιδεία μας, για τα παιδιά μας, είναι οι οποιεσδήποτε αντιπαλότητες να μείνουν στην άκρη και όλοι οι εμπλεκόμενοι να παρακαθίσουν σε διάλογο.

Το σημαντικότερο είναι η αναγνώριση της ύπαρξης προβλημάτων και η προσπάθεια επίλυσής τους μέσω του διαλόγου που ήταν και είναι ανέκαθεν ο μόνος και ο καλύτερος δρόμος.

Send this to a friend