Φόρμα αναζήτησης

Παραλίμνι: Deal ναρκωτικών με συνοδεία βρέφους

Θα έκανε deal ναρκωτικών έχοντας το τετράμηνο βρέφος του στο αυτοκίνητό του. Με το στόμα ανοικτό έμειναν τα μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, όταν χθες τα ξημερώματα ανέκοψαν για συνήθη τροχονομικό έλεγχο στο Παραλίμνι αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαμένει με την Αγγλίδα σύζυγό του στο Λιοπέτρι. Ήταν γύρω στη 1:00 π.μ. όταν οι αστυνομικοί ανέκοψαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, ο οποίος είχε στο πίσω κάθισμα το βρέφος, που κοιμόταν.

Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι από το αυτοκίνητο αναδιδόταν έντονη μυρωδιά κάνναβης. Κλήθηκε στο μέρος η ΥΚΑΝ κι έπειτα από νέα έρευνα εντοπίστηκαν εντός του οχήματος οκτώ νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων (έτοιμες δόσεις ναρκωτικών). Βρέθηκε, ακόμα, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο επίσης περιείχε κάνναβη.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ για ανάκριση. Πιστεύεται ότι οι νάιλον συσκευασίες προορίζονταν για άλλα πρόσωπα. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ το μωρό παραδόθηκε στη μητέρα του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για τέσσερις μέρες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου δήλωσε ότι εναντίον του νεαρού διερευνώνται αδικήματα κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, καθότι υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Εναντίον του εξετάζονται και αδικήματα που σχετίζονται με τον περί Παίδων Νόμο.