Φόρμα αναζήτησης

Μάνα «ξέχασε» την κόρη της στον δρόμο

Δεν μπορούσε να σταυρώσει λέξη από τη μέθη, ενώ η 12χρονη κόρη της την καρτερούσε έξω από την μπιραρία - Η μικρή δόθηκε στον πατέρα [...]

Read More...

Η μάνα μπεκρούλιαζε στην μπιραρία μέχρι τα ξημερώματα εγκαταλείποντας ολομόναχη τη 12χρονη κόρη της, η οποία περίμενε με τις ώρες στον δρόμο μέχρι να τελειώσει η μητέρα της τη διασκέδαση!

Η απίστευτη αυτή υπόθεση εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, με την 36χρονη μάνα από την Ουκρανία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου (διαζευγμένη με Κύπριο), να βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες που αφορούν τ’ αδικήματα της μέθης και της άτακτης συμπεριφοράς, καθώς και της κακομεταχείρισης τέκνου κάτω των 16 χρόνων. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της 15ης Μαΐου 2016, ενώ είχε υπό τη φροντίδα της τη θυγατέρα της, εσκεμμένα παραμέλησε και εγκατέλειψε την ανήλικη κόρη της κατά τρόπον που θα μπορούσε να προκληθεί άσκοπη ταλαιπωρία ή βλάβη στην υγεία της, δηλαδή την άφησε να περιμένει με τις ώρες μόνη της στον δρόμο, ενώ αυτή τα έπινε με φίλη της σε κοντινή μπιραρία, στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Η 36χρονη, πάντως, αρνείται ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δεν παραδέχεται ότι με την όλη της συμπεριφορά άφησε εκτεθειμένη τη 12χρονη θυγατέρα της. Ως εκ τούτου, διεξάγεται στο δικαστήριο η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την καταγγελία στην Αστυνομία την έκανε ο ιδιοκτήτης της μπιραρίας, ο οποίος κατέθεσε και ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη. Όπως ανέφερε, γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα αντιλήφθηκε τη 12χρονη μόνη της στον δρόμο, να καρτερά τη μάνα της μέχρι αυτή να πιει τα ποτά της. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο μέρος και συνάντησαν το μικρό κορίτσι στον δρόμο, δίπλα από την μπιραρία. Η μικρή υπέδειξε στους αστυνομικούς τη μητέρα της, η οποία εκείνη την ώρα διασκέδαζε με άλλη φίλη της εντός της μπιραρίας, καταναλώνοντας οινοπνευματώδη ποτά (ουίσκι). Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 36χρονη εξηγήσεις, αυτή, σύμφωνα πάντα με τα όσα λέχθηκαν, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους κι έλεγε ασυναρτησίες εξαιτίας της μέθης… Ήταν φανερό πως δεν αντιλαμβανόταν τον κίνδυνο που διέτρεχε το παιδί της, αφήνοντάς το εκτεθειμένο και μόνο του για αρκετό χρόνο στον δρόμο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα. Μάλιστα, ήταν τόσο προχωρημένη η κατάσταση μέθης της 36χρονης, που όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στον αστυνομικό σταθμό, αυτή τους είπε «πρώτα να τελειώσω το ποτό μου»! Τελικά, τη φροντίδα του 12χρονου κοριτσιού ανέλαβε προσωρινά λειτουργός του γραφείου ευημερίας, η οποία στη συνέχεια το παρέδωσε στον πατέρα της. Η δίκη της 36χρονης Ουκρανής θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη.

Send this to a friend