Φόρμα αναζήτησης

Δικηγόρος ανήλικου: Ο 15χρονος έχει βιώσει τραυματικά γεγονότα

«Ο 15χρονος έχει βιώσει τραυματικά γεγονότα και πρέπει όλοι να τον περιλάβουν με αγάπη» δήλωσε ο Γιώργος Παπαϊώαννου, δικηγόρος του ανήλικου  γιου του ζεύγους που δολοφονήθηκε στο Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Παπαϊώνου ανέφερε ότι ο μικρός έχει βιώσει τραυματικά γεγονότα τις τελευταίες μέρες και πρέπει όλοι να τον περιλάβουν με αγάπη.

Συμπλήρωσε ότι  λόγω των τραγικών γεγονότων, «ο ανήλικος δεν πηγαίνει στο σχολείο αυτές τις μέρες και θα πρέπει  οι  αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με το σχολείο να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η επιστροφή του να γίνει ομαλά. Αναμένω να τον δεχτούν και να τον περιλάβουν με αγάπη. Έχει βιώσει αρκετά»

 Διαβάστε επίσης: Δύο συνεργούς κατονόμασε ο 33χρονος – Καταθέτει ο 15χρονος

 Διαβάστε επίσης: Μανώλης Καλατζής για φονικό: Η κοινή λογική λέει ότι κάτι δεν κολλάει

 

Επιπρόσθετα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες  που έκαναν λόγο για προτροπή αγνώστων στα κοινωνικά δίκτυα προς τον 15χρονο  ώστε να παραδεχτεί το έγκλημα για να κλείσει η υπόθεση.  

Ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε ότι «αυτές τις μέρες διαδίδονται πολλά σε επίπεδο κουτσομπολιού και δυστυχώς διαδόθηκαν πράγματα που δεν είχαν υπόβαθρο.«Ο 15χρονος  έχει κάνει  θετική εντύπωσε σε μένα, ενοχλήθηκε όπως θα ενοχλείτο οποιοδήποτε παιδί στην ηλικία του».

Τέλος δήλωσε ότι το έργο της αστυνομίας έχει στραφεί σε συγκεκριμένη κατεύθυνση  αφού το ενδιαφέρον της ανακριτικής πλευράς άλλαξε.