Φόρμα αναζήτησης

Χωρίς λεωφορεία και σήμερα η Πάφος

Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) συνεχίζουν και σήμερα την απεργία στην οποία κατήλθαν από χθες, στις 06:00, διαμαρτυρόμενοι γιατί οι υποσχέσεις που τους είχαν δοθεί ότι θα πληρώνονταν τη Δευτέρα τον μισθό τους για τον Απρίλιο, δεν έχουν υλοποιηθεί.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο των οδηγών της ΟΣΥΠΑ Χριστάκη Ευαγγέλου, παρά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί την περασμένη Παρασκευή μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και του ΟΣΥΠΑ, εντούτοις φαίνεται ότι έχει αθετηθεί η συμφωνία και οι οδηγοί παραμένουν απλήρωτοι.

Οι εργαζόμενοι είχαν τερματίσει την απεργία το προηγούμενο Σάββατο, καθώς τη Δευτέρα ανέμεναν τις επιταγές τους.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να πληρώνονταν όλοι οι εργαζόμενοι, με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε -είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγέλου- δεν υπήρξε ανταπόκριση και το έμβασμα δεν κατατέθηκε στην Τράπεζα μέχρι στιγμής  όπως προνοούσε η συμφωνία.

Μετά την εξέλιξη αυτή, γύρω στις 6 χιλιάδες μαθητές και 18 χιλιάδες επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους ξένοι επισκέπτες, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι και άλλα πρόσωπα, που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες για να εξυπηρετηθούν είτε για το Νοσοκομείο ή και για αλλού, θα ταλαιπωρηθούν και σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ