Φόρμα αναζήτησης

Απόπειρα αυτοκτονίας κρατούμενου στις Φυλακές

Μετά τον εντοπισμό του 25χρονου, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ιατρικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του Τμήματος. [...]

Read More...

Απόπειρα αυτοκτονίας 25χρονου κρατούμενου σημειώθηκε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο κρατούμενος οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Μετά τον εντοπισμό του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ιατρικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του Τμήματος.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Υπόδικος προέβηκε σήμερα σε απόπειρα αυτοχειρίας. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή οφείλονται σε οικογενειακά προβλήματα μετά από επικοινωνία που είχε με τους δικούς του το μεσημέρι και για τα οποία δεν είχε ενημερωθεί το Τμήμα, αφού το πρωί ο κρατούμενος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Αμέσως μετά τον εντοπισμό του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ιατρικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του Τμήματος, η παρέμβαση των οποίων ήταν άμεση και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για  περαιτέρω νοσηλεία. Η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών εκφράζει τη στήριξη και συμπαράστασή της στον κρατούμενο. Πρόκειται για 25χρονο Τουρκοκύπριο.

Send this to a friend