Φεστιβάλ Ελιάς στον Άγιο Ιωάννη : Στο επίκεντρο η ελιά και τα παράγωγά της

Header Image

Με επίκεντρο την ελιά, το πολύτιμο αυτό σύμβολο της κυπριακής γης και της μεσογειακής παράδοσης, πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Ελιάς στον Άγιο Ιωάννη, το Σάββατο αναδεικνύοντας την αξία της ελαιοκαλλιέργειας και των παράγωγών της.

Μέσα από το φεστιβάλ προβλήθηκαν τα ποιοτικά προϊόντα της ελιάς, με πρωταγωνιστή το κυπριακό ελαιόλαδο, καθώς και η σημαντική συμβολή της ελαιοκαλλιέργειας στην αγροτική οικονομία, την τοπική παραγωγή και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 Στην εκδήλωση παρέστη και ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου, Χαράλαμπος Πιτοκοπίτης, τιμώντας με την παρουσία του μια διοργάνωση που αναδεικνύει τον πλούτο της κυπριακής γης και στηρίζει την παράδοση και τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Το Φεστιβάλ Ελιάς αποτέλεσε σύμφωνα με τον κ.Πιττοκοπίτη μια όμορφη ευκαιρία προβολής της τοπικής παραγωγής, ανάδειξης των παραδοσιακών προϊόντων και ενίσχυσης της προσπάθειας για διατήρηση και προώθηση της ελαιοκαλλιέργειας, ενός αναπόσπαστου κομματιού της ιστορίας και της ταυτότητας του τόπου μας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.