Φόρμα αναζήτησης

Οι πρώτες δηλώσεις του Λουκά Φουρλά μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές, έκανε ο Λουκάς Φουρλάς.

Μιλώντας στον «ΠΟΛΙΤΗ», o δημοσιογράφος  ανέφερε ότι στόχος του είναι να μπει και να βγει καθαρός από αυτή τη μάχη. Πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις Αρχές του για κανένα αξίωμα.

Τόνισε επίσης ότι: «Ο κόσμος με γνωρίζει, ξέρει ποιος είμαι, έχω μάθει να δίνω τις δικές μου μάχες όσο δύσκολες και αν είναι. Έχω μάθει να βοηθώ όπως μπορώ χωρίς να ζητώ τίποτα πίσω»

Ο  Λουκάς Φουρλάς εξήγγειλε την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ,με ένα ρητό του συγγραφέα Μαρκ Τουέιν.

“Κάποια χρόνια από τώρα θα είσαι απογοητευμένος για όλα όσα δεν έκανες. Γι’ αυτό, λύσε τους κάβους, σαλπάρισε μακριά από τα σίγουρα λιμάνια, εξερεύνησε, ανακάλυψε και τόλμα .” Μαρκ Τουεην

Ανακοίνωση Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ:

Στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου της παράταξης, ο πρόεδρος, Αβέρωφ Νεοφύτου ενημέρωσε το σώμα πως ο κατ΄επιλογήν υποψήφιος είναι ο Λουκάς Φουρλάς.

Με βάση το καταστατικό του κόμματος, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, μετά την διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων της περασμένης Παρασκευής και την συμπερίληψη του κατ΄επιλογήν υποψηφίου, θα τεθεί προς επικύρωση στο Ανώτατο Συμβούλιο της παράταξης, το επερχόμενο  Σάββατο 2 Μαρτίου.

Ως εκ τούτου, το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού που θα τεθεί προς επικύρωση είναι το ακόλουθο (με αλφαβητική σειρά) :

  1. Κωνσταντίνου – Παναγιώτου Τζώρτζια
  2. Σεντώνας Παναγιώτης
  3. Σταύρου Ελένη
  4. Τορναρίτης Νίκος
  5. Φουρλάς Λουκάς
  6. Χριστοφόρου Λευτέρης

Ο πρόεδρος της παράταξης, ενημέρωσε επίσης το πολιτικό γραφείο πως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος Νίκος Νουρής.