Φόρμα αναζήτησης

Επιστρέφει την… μπάλα στον ΚΟΑ η ΚΟΠ – Έκτακτη συνεδρία

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της νέας διαδικασίας που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΚΟΠ, όπου ο αθλητικός δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης παρουσίασε ενώπιον των νομικών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, η ομοσπονδία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ολοκληρώθηκε το «επεισόδιο Νο2» – Τη Δευτέρα η απόφαση

Μέσω αυτής, η ΚΟΠ ουσιαστικά επιστρέφει το… μπαλάκι στον ΚΟΑ, αναφέροντας πως έχει ζητηθεί από τον Οργανισμό να ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης δήλωσε το πρωί πως η ΚΟΠ και ο αθλητικός δικαστής δεν έχουν ζητήσει να μάθουν από πότε ισχύει η ακύρωση του δελτίου, έτσι τώρα που αυτό έχει συμβεί, η απάντησή του αναμένεται πως θα κρίνει και την υπόθεση.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της ΚΟΠ προστίθεται ότι ο αθλητικός δικαστής θα περιμένει την απάντηση του ΚΟΑ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι και ακολούθως θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και όπως έγινε γνωστό, ο ΚΟΑ θα συνεδριάσει έκτακτα εντός του Σαββατοκύριακου ώστε να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει.

H ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Σε σχέση με την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα του με την Ανόρθωση για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, οι δικηγόροι των δύο ομάδων, τοποθετήθηκαν σήμερα ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη Βρυωνίδη στα νέα στοιχεία που στάληκαν από τον ΚΟΑ σήμερα το πρωί (επιστολή γιατρού Κυριακού Γιάγκου).

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής τους ενημέρωσε πως έχει ζητηθεί από τον ΚΟΑ να ενημερώσει την ΚΟΠ για την ακριβή ημερομηνία που ισχύει η ακύρωση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο και αναμένει την απάντηση σε αυτό το σημείο, σύμφωνα και με σημερινές, δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο Αθλητικός Δικαστής θα αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση του».

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ:

Ξέσπασε κατά ΚΟΠ και αθλητικού δικαστή ο Μιχαηλίδης: «Γελοίες καταστάσεις»

Αντίδραση Ανόρθωσης και επιστολή Χριστοφίδη στην ΚΟΠ!

Αντέδρασε και ο Απόλλωνας, ζητά να μην εκδοθεί απόφαση!

Τα βάζει με Μιχαηλίδη η Ανόρθωση: «Καταστρατηγήθηκαν κανονισμοί»