Φόρμα αναζήτησης

UEFA: Αυτό ψάχνει η Ελλάδα μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες που έχει η Ελλάδα να περάσει την Τσεχία και να βρεθεί στο νούμερο 14 της ειδικής κατάταξης της UEFA... [...]

Read More...

Η ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16» Europa League, μπορεί να πρόσθεσε βαθμούς στην Eλλάδα στην βαθμολογία της UEFA, αλλά δεν άλλαξε την θέση της.

Η Ελλάδα έφτασε τους 28.400 βαθμούς (από 28.200), είναι 15η και έχει μπροστά της πάντα την Τσεχία, που μετά την ισοπαλία (1-1) της Βικτόρια Πλζεν με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, έχει 29.375 (από 29.175) και είναι πάντα 14η.

Για να μπορέσει να προσπεράσει τους Τσέχους, η ΑΕΚ θα πρέπει να περάσει την Ντινάμο Κιέβου, να εξακολουθήσει να παίρνει βαθμούς στην διοργάνωση, ενώ η Βικτόρια Πλζεν να αποκλειστεί.

Εάν παραμείνει στην 15η θέση της ειδικής κατάταξης, την μεθεπόμενη χρονιά, θα έχει τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League, τον κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa, ενώ στον 2ο προκριματικό του Europa θα οδηγηθούν ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας.

Το ευχάριστο είναι ότι απομακρυσμένη στην 16η θέση είναι η Κροατία με 26.000 βαθμούς, αφού στην περίπτωση αυτή, θα χάναμε μία ομάδα στην Ευρώπη και η τρίτη της κατάταξης θα ξεκινούσε από τον 1ο προκριματικό γύρο.

Και μάλιστα η Κροατία δεν έχει καμία ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Send this to a friend