Φόρμα αναζήτησης

Τραγωδία στην Αθήνα: Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Νέο Κόσμο, από την τραγωδία με τη γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας της αφού πρώτα είχε ρίξει από εκεί την τετράχρονη κόρη της.

Ο πατέρας της οικογένειας επιχείρησε να παρέμβει. Ελάχιστα λεπτά πριν την τραγωδία, ο 40χρονος άνδρας βρέθηκε στην πόρτα του διαμερίσματος, την οποία όμως βρήκε κλειδωμένη.

Απεγνωσμένος, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα ώστε να φτάσει στο σπίτι του πηδώντας από στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι από τα 15μέτρα  ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η δική της πτώση θανάτου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30. Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε την μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει.

Εκείνη, όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς  είχε μιλήσει πριν μισή ώρα με τη σύζυγό του στο Viber και ήταν πολύ ήρεμη. Όπως είπε, η σύζυγός του δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Οι αστυνομικοί έλαβαν στις πέντε παρά τέταρτο το απόγευμα σήμα για «κάποιον που πετάει από το μπαλκόνι παιδιά». Αμέσως έσπευσαν στην πολυκατοικία στον Ν. Κόσμο. Όταν έφτασαν, είδαν το παιδί και τη μητέρα αιμόφυρτους στην άσφαλτο.

Γείτονες της οικογένειας περιγράφουν πως τουλάχιστον δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να την πείσουν να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει. Όμως εκείνη έμοιαζε αμετάπειστη.

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Πηγή: lifo.gr