Φόρμα αναζήτησης

Ας κρατήσουν οι χοροί στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ! ( η τελική απόφαση)

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ, κατά της ποινής που του έχει επιβληθεί για τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει ο μηδενισμός και η αφαίρεση τριών βαθμών (και δύο από την επόμενη περίοδο) από τον «Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης», οριστικοποιώντας παράλληλα την ανάδειξη της ΑΕΚ σε πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2017-18.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελεσίδικη απόφαση που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο και ως εκ τούτου εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του ΠΑΟΚ για ανατροπή του σκηνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε τιμωρηθεί με -3 από το φετινό πρωτάθλημα, με αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο, ενώ παράλληλα του είχε επιβληθει ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 63.000 ευρώ, την ώρα που το συγκεκριμένο παιχνίδι κατακυρώθηκε υπέρ της ΑΕΚ.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να ετοιμάζεται για την απονομή και τη φιέστα στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα πάρει εορταστικό χαρακτήρα μία εβδομάδα πριν από τον τελικό κυπέλλου της 12ης Μαΐου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τα εξής, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ