Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται επίθεση - Αφορμή μία θέση πάρκινγκ

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Θύμα επίθεσης έπεσε η ηθοποιός και επιχειρηματίας έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το περιστατικό, το οποίο συνέβη χθες. Σύμφωνα με την ίδια, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα σε ένα φαρμακείο, μπήκε εντός του καταστήματος ένας άνδρας, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ που έκλεισε το δικό του.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, του ζήτησε συγγνώμη αλλά εκείνος της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά. Συγκεκριμένα την ξυλοκόπησε και όταν εκείνη κάλεσε την αστυνομία ο οδηγός έβαλε μπρος το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να την πατήσει.

"Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα "Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία", είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Στη συνέχεια η ηθοποιός βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: "Το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται. Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο ξαναλέω, όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους".

Στις αναρτήσεις της, η ηθοποιός ήταν εμφανώς σοκαρισμένη, ενώ έδειξε και τα σημάδια στο σώμα της.

Το Mega και η εκπομπή "Live News" μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. Σε αυτό φαίνεται ο άντρας να βάζει μπρος το αυτοκίνητο και όταν καταλαβαίνει ότι η Χριστίνα Παππά δεν φεύγει από μπροστά του, την τραβάει και στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό.

 

Δείτε το απόσπασμα μετά το 3'52'':

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play