Στην Πλάκα ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας για τον νέο πρόεδρο – «Bιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Περίπου 150.000 πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ στο εξωτερικό ψήφισαν 1.100

 

 

Μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου. Σε εκλογικό τμήμα της Πλάκας ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το μαζικό «παρών» των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται στις κάλπες δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα, τόνισε σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάπες. Το δικό τους “παρών” μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στις κάλπες, το δικό τους μαζικό “παρών” λοιπόν δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ».

 

 

 

 

 

Οι κάλπες έκλεισαν στις 21:00, μετά από παράταση μίας ώρας. Τα πρώτα αποτελέσματα με επαρκές δείγμα, αναμένονται μετά τις 23:00. 

Περίπου 150.000 πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ στο εξωτερικό ψήφισαν 1.100. Αξίζει να σημειωθεί ότι από όσους ψήφισαν, το 30% έκανε σήμερα εγγραφή προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Στελέχη της Κουμουνδούρου, ανέφεραν ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή. Κεντρικό στοίχημα για τα στελέχη της Κουμουνδούρου ήταν η διαδικασία να στείλει ένα μήνυμα ισχυρής ανάκαμψης για το κόμμα μετά το σοκ της εκλογικής ήττας.

Πηγή: ertnews.gr

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play