Mε τέρμα του Βουό στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων η Λαμία έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική της Super League.
Οι Αγρινιώτες, έξι ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, προηγήθηκαν με 2-0 χάρις στα γκολ των Ρότσα (12΄) και Ντίας (24΄), αλλά οι γηπεδούχοι απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι στην έδρα τους αρνούνται να ηττηθούν.
Αφού μείωσαν στο 69΄ με τον Ακόστα, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με την κεφαλιά του Βουό από κοντά έφτασαν στην ισοφάριση και δικαίως πανηγύρισαν.
Φριχτά παράπονα από τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη εξέφρασαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης ενώ είχε υποδείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, κράτησε περισσότερα με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι.
Πριν το γκολ του Βουό αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού με δεύτερη κίτρινη και ο Ακόστα με απευθείας κόκκινη, για μια αψιμαχία που είχαν, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε κα ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 4-0
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 3-1
Κυριακή 3 Δεκεμβρίου
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-1
Λαμία-Παναιτωλικός 2-2
ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
19:30 Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου
19:30 Πλατανιάς-Ατρόμητος