Φόρμα αναζήτησης

Το σπίτι του τρόμου: Γονείς κρατούσαν αιχμάλωτα τα 13 παιδιά τους

Η υπόθεση της οικογένειας Τέρπιν στην Καλιφόρνια είχε προκαλέσει αποτροπιασμό. Η Λουίζ και ο Ντέιβιντ Τέρπιν κρατούσαν αιχμάλωτα τα 13 παιδιά τους σε ένα σπίτι-κολαστήριο, βασανίζοντας και λιμοκτονώντας τα. Οι γείτονες τους, όμως, δεν είχαν καμία απολύτως ιδέα για το τι συνέβαινε ακριβώς δίπλα τους.

Όπως αποκάλυψε γειτόνισσα, η οποία μίλησε υπό τον όρο να διατηρηθεί η ανωνυμία της, όχι απλά δεν ήξερε τι γινόταν στο σπίτι-κολαστήριο, αλλά αγνοούσε πως οι Τέρπιν είχαν παιδιά.

«Κάναμε πολλά παιδικά πάρτι για τον γιό μου, που είναι επτά ετών, και την ανιψιά μου στην αυλή, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι ζούσαν παιδιά εκεί», είπε η γυναίκα και συμπλήρωσε: «Δεν τα είδαμε ούτε μία φορά, δεν ακούσαμε ποτέ ούτε μία φωνή, ένα γέλιο ή κάποιο κλάμα».

«Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι τι συνέβαινε (σ.σ. εκεί) όταν είχαμε παιδιά να τρέχουν ανέμελα, να διασκεδάζουν ακριβώς έξω από την πόρτα τους».

Το σπίτι της εν λόγω γυναίκας είναι δίπλα σε αυτό των Τέρπιν και παρότι δεν είχε δει ποτέ τα παιδιά, είχε αντιληφθεί κάποια παράξενα πράγματα.

«Τα φώτα στο σπίτι ήταν αναμμένα όλο το βράδυ, κάθε βράδυ», σημείωσε. «Πιστεύαμε πως ζούσαν έμποροι ναρκωτικών στο σπίτι, γιατί δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ποτέ κανέναν».