Φόρμα αναζήτησης

Thomas Cook σε 21χρονη: «Ντύσου ή κατέβα από το αεροπλάνο» (vid)

Η 21χρονη Βρετανίδα Εμιλι Ο’ Κόνορ ταξίδευε από το Μπέρμιγχαμ στην Τενερίφη όταν της ζητήθηκε να «φορέσει κάτι άλλο» από το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας Thomas Cook. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος αεροσυνοδός της εξήγησε ότι τα ρούχα της ήταν «ακατάλληλα» και αποτελούσαν «προσβολή» προς τους υπόλοιπους επιβάτες.

«Πετώντας από το Μπέρμιγχαμ στην Τενερίφη οι άνθρωποι της Thomas Cook μου είπαν ότι θα με έβγαζαν εκτός πτήσης αν δεν έβαζα κάτι πάνω μου “για να μην προκαλώ” και να μην είμαι “απρεπής”. Είχαν τέσσερις υπαλλήλους γύρω μου για να με βγάλουν μαζί με τη βαλίτσα μου από το αεροσκάφος», διηγήθηκε η 21χρονη σε ανάρτησή της στο Twitter.

Σύμφωνα με το CNN.gr, τελικά η κοπέλα φόρεσε ένα μπουφάν της ξαδέρφης της που ταξίδευε μαζί της. Το πρόβλημα, ήταν το μπλουζάκι της, που ήταν ένα κοντό κολλητό τοπ.

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της απάντησε πως πρόκειται για λάθος και πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Διευκρινίζει πως απολογείται για το συμβάν, λέγοντας πως «ο υπεύθυνος καμπίνας προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για την κατάσταση».

«Απολογούμαστε για το περιστατικό, είναι ξεκάθαρο πως μπορούμε να το χειριστούμε καλύτερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.