Φόρμα αναζήτησης

Serial killer σκότωσε και τεμάχισε 9 άτομα που γνώρισε μέσω twitter

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία, ένας νεαρός serial killer, που ομολόγησε πως σκότωσε και τεμάχισε 9 άτομα που γνώρισε μέσω Twitter.

Ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραϊσι, δήλωσε ότι συναντήθηκε με τα θύματά του, οκτώ γυναίκες και έναν άνδρα, αφότου είχε έρθει σε επαφή μαζί τους μέσω των social media.

Και οι εννέα είχαν εκφράσει αυτοκτονικές σκέψεις και τους είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του προσφέροντάς τους βοήθεια για να πεθάνουν.

Η αστυνομία στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ερευνούσε την εξαφάνιση μιας 23χρονης γυναίκας όταν ανακάλυψε το «σπίτι της φρίκης» του Σιραϊσι.

Μάλιστα, ο 27χρονος είχε τεμαχίσει τα πτώματα, τα οποία φυλούσε σε χωριστά ψυγεία, τα οποία κάλυπτε με άμμο για γάτες. Ο Σιραϊσι τα ομολόγησε όλα, λέγοντας στην αστυνομία πως ορισμένες από τις δολοφονίες που διέπραξε είχαν ως κίνητρο τον βιασμό ενώ άλλοι τα χρήματα. Όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει περίπου 500.000 γιεν (γύρω στα 3.500 ευρώ) από ένα θύμα του.

Η αστυνομία έχει ήδη ανακτήσει 240 οστά από το μικρό διαμέρισμά του. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σιραϊσι στους αξιωματικούς: «Δεν μπορούσα να πετάξω τα πτώματα από φόβο μήπως με καταλάβουν». Όπως είπε, διαμέλισε τα πτώματα στη μπανιέρα με ένα πριόνι, το οποίο οι αστυνομικοί έχουν ήδη βρει.

Ο serial killer πραγματοποίησε όλες τις δολοφονίες μέσα σε μόλις δύο μήνες, μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και η φρικτή υπόθεση ήρθε στο φως μετά την εξαφάνιση μιας 23χρονης.

Ο αδερφός της, αφού ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή της, άρχισε να κοιτάζει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρατήρησε ότι είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έγραφε: «ψάχνω κάποιον που θα πεθάνει μαζί μου».

Το μήνυμα έλεγε πως «θέλει να πεθάνει, αλλά φοβάται να πεθάνει μόνη».

Κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τον Σιραϊσι να περπατά κοντά στο διαμέρισμά του μαζί με την αγνοούμενη κοπέλα και λίγο αργότερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

 

 

 

 

[bsa_pro_ad_space id=2][bsa_pro_ad_space id=1]