Ανέστειλαν οι γεωργοί τις δύο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Ξυλοφάγου και Πάφο

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Header Image

Κατά τη διάρκεια συνάντησης το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως θα αυξηθούν οι ποσότητες νερού που παρέχονται στους επαγγελματίες γεωργούς από τον νότιο αγωγό και το φράγμα του Ασπρόκρεμμου,ανέφερε στο philenews o εκπρόσωπος των αγροτών, Ανδρέας Κάρυος

Ανέστειλαν τις δύο εξαγγελθείσες για τη Δευτέρα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Ξυλοφάγου και την Πάφο οι γεωργοί, έπειτα από συνάντηση που είχαν με την υπουργό Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Όπως ανέφερε στο philenews o εκπρόσωπος των αγροτών, Ανδρέας Κάρυος, κατά τη διάρκεια συνάντησης το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως θα αυξηθούν οι ποσότητες νερού που παρέχονται στους επαγγελματίες γεωργούς από τον νότιο αγωγό και το φράγμα του Ασπρόκρεμμου. «Θα ξεκινήσει διάλογος με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ), προκειμένου να δούμε πώς θα εφαρμοστεί αυτό. Έτσι αποφασίσαμε ν’ αναστείλουμε τις δύο διαμαρτυρίες», ανέφερε ο κ. Κάρυος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρέμβαση της υπουργού Γεωργίας. «Ευχαριστούμε πολύ την υπουργό Γεωργίας για την ανταπόκριση, σε πρώτη φάση είμαστε ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν», πρόσθεσε ο κ. Κάρυος. 

Ο διάλογος μεταξύ ΤΑΥ και γεωργών θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play