Τα βρήκαν ΟΚΥπΥ και ωρομίσθιοι στα κρατικά νοσηλευτήρια

ΑΝΤΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Header Image

Η εξαγγελθείσα για την ερχόμενη Τρίτη 24ωρη απεργία θα ανασταλεί

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία φαίνεται να έχουν καταλήξει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) με τις συντεχνίες (ΣΕΚ και ΠΕΟ) των ωρομίσθιων εργαζόμενων στα κρατικά νοσηλευτήρια.

Οι δύο πλευρές είχαν σήμερα συνάντηση, μετά και τις εξαγγελίες από πλευράς των συντεχνιών για 24ωρή απεργία για λόγους υποστελέχωσης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Π», κατά την διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκαν οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο ΟΚΥπΥ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Όπως όλα δείχνουν μετά και την εξέλιξη αυτή, η εξαγγελθείσα για την ερχόμενη Τρίτη 24ωρη απεργία θα ανασταλθεί, με τις δύο συντεχνίες ωστόσο να τελούν σε αναμονή προκειμένου να λάβουν και γραπτώς τα όσα συμφωνήσαν με τον ΟΚΥπΥ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play