Καλοστημένη μπίζνα για προσέλκυση Ε/κ προσφύγων με την ανοχή του κράτους - Κύκλωμα αγοράς ε/κ περιουσιών από Tamcelik και Afik

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.7.2023
Καλοστημένη μπίζνα για προσέλκυση Ε/κ προσφύγων με την ανοχή του κράτους  - Κύκλωμα αγοράς ε/κ περιουσιών από Tamcelik και Afik
Ο Yaacov Afik χτίζει επαύλεις και διαμερίσματα στα κατεχόμενα και τα πουλάει σε Ιρανούς, Ρώσους, Ουζμπέκους κά. Άνθρωπος-κλειδί στην όλη υπόθεση ο Τ/Κ Tamcelik

Ένα καλά στημένο κύκλωμα, με το οποίο γίνεται προσπάθεια προσέγγισης Ελληνοκύπριων με στόχο την πώληση των περιουσιών τους στα κατεχόμενα και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον Ισραηλινό με πορτογαλικό διαβατήριο αλλά και υπηκοότητα της «ΤΔΒΚ» Yaacov Afik (Jack), την υπόθεση του οποίου έφερε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές της εβδομάδας ο «Π».

Πίσω από τις πέντε εταιρείες οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στις ελεύθερες περιοχές και παρουσιάζεται ως διευθυντής ο Yaacov Afik κρύβεται ένα καλά στημένο σύστημα το οποίο εντοπίζει Ε/Κ στους οποίους προσφέρει την επιλογή γρήγορης και εύκολης πώλησης των περιουσιών τους στα κατεχόμενα, μακριά από τις χρονοβόρες διαδικασίες της Επιτροπής Αποζημιώσεων.

Οι νεότερες πληροφορίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο «Π» έχουν όνομα και αφορούν τον φερόμενο ως άνθρωπο-κλειδί στην όλη υπόθεση. Πρόκειται για τον Τουρκοκύπριο Cemil Tamcelik ο οποίος, όπως φαίνεται, είναι στενός συνεργάτης του Yaacov Afik και αποτελεί το πρόσωπο το οποίο έχει τις άκρες να εντοπίζει και να προσεγγίζει Ε/Κ καταθέτοντάς τους και τις προσφορές για την εξαγορά. Τόσο ο Cemil Tamcelik όσο και ο Yaacov Afik έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών της Δημοκρατίας οι οποίες, όπως αποκαλύψαμε την Πέμπτη, διερευνούν κάθε πτυχή των αποκαλύψεων στις οποίες προχώρησε καθ’ όλη την εβδομάδα ο «Π» σε σχέση με τον σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα. Σε γνώση του «Π» έχουν περιέλθει δύο περιπτώσεις προσφύγων που είχαν προσεγγιστεί από τον Cemil Tamcelik για να πουλήσουν τις περιουσίες τους. Εναντίον του μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, έγινε και καταγγελία το καλοκαίρι του 2020 στην τότε υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική κατάληξη στο θέμα.

4580894560541842 image

Τ/κ διαβατήριο

Ο Yaacov Afik είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Ομίλου Εταιρειών Afik, ο οποίος ασχολείται με μεγάλες αναπτύξεις στα κατεχόμενα χωριά του Τρικώμου, της Καρπασίας, στην Ακανθού και το Μπογάζι. Στον Yaacov Afik είχε εκδοθεί διαβατήριο «ΤΔΒΚ» στις 10 Ιουλίου 2017 ενώ κατέχει σήμερα και πορτογαλικό διαβατήριο. Αυτό που προκαλεί ωστόσο δεκάδες ερωτήματα, ως προς τον τρόπο χειρισμού του θέματος και της σημασίας που δίνουν σε τόσο σοβαρά ζητήματα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας, είναι το γεγονός ότι ο Yaacov Afik ταυτόχρονα με την υπηκοότητα «ΤΔΒΚ» είναι και κάτοχος μέχρι και σήμερα βεβαίωσης εγγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας, γνωστή ως «Cyprus Yellow Slip». Πρόκειται για άδεια η οποία διατίθεται σε πολίτες της Ευρώπης (ΕΕ και ΕΟΧ) που επιθυμούν να μείνουν και να εργαστούν ή να παραμείνουν ως επισκέπτες στην Κυπριακή Δημοκρατία και η οποία δεν έχει ημερομηνία λήξης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα προνόμια του «Cyprus Yellow Slip» στην Κύπρο συμπεριλαμβάνουν πλήρη δικαιώματα διαμονής και εισόδου, εργασίας, συμμετοχής σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και γενικά παρέχει στον κάτοχο τα ίδια δικαιώματα με τους Κύπριους πολίτες. Η Afik Group διαφημίζει κατασκευαστικά έργα στο Ισραήλ, την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά στην ιστοσελίδα της οι μόνες εργασίες που διαφημίζει είναι σε κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, όπως η Αμμόχωστος, το Ριζοκάρπασο, ο Άγιος Αμβρόσιος, η Ακανθού και το Μπογάζι.

Ο Cemil Tamcelik

Ο Τ/Κ Cemil Tamcelik τα τελευταία 18 περίπου χρόνια έχει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στις ελεύθερες περιοχές και είχε στην κατοχή του πολυτελή έπαυλη στη Λάρνακα. Διετέλεσε σύμβουλος του Asil Nadir, του Τ/Κ επιχειρηματία που κρίθηκε ένοχος από τη βρετανική δικαιοσύνη για υπεξαίρεση 28,8 εκατομμυρίων στερλινών από την εταιρεία του και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη δέκα ετών. Λογιστής του Nadir κατά την επίμαχη περίοδο ήταν ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ. Ο Cemil Tamcelik είναι ιδιοκτήτης γραφείου στην κατεχόμενη Λευκωσία και ασχολείται με αγοραπωλησίες ε/κ και τ/κ περιουσιών. Πρόσθετα, εμπλέκεται σε άλλες δύο εταιρείες, τις Cemil και Dumika Company και Allor, όλες εγγεγραμμένες στον έφορο Εταιρειών του ψευδοκράτους. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Π», η εταιρεία του Cemil Tamcelik αγόρασε από τον Τ/Κ ιδιοκτήτη το 50% του πρώην Κτήματος Μακένζυ, στη Λάρνακα.

Ταυτόχρονα, εμφανίζεται σύμφωνα με τον έφορο Εταιρειών της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως ο άνθρωπος ο οποίος ίδρυσε στις ελεύθερες περιοχές την εταιρεία LIOLIA Company Ltd. Μέσω αυτής της εταιρείας είναι που αγοράζει, όπως φαίνεται, περιουσίες. Η εταιρεία LIOLIA Company Ltd, όπως προκύπτει μέσα από τα στοιχεία τα οποία εξασφάλισε ο «Π», έχει εξαγοράσει μεγάλη έκταση στην περιοχή Μακένζυ.

4580894968553809 ακομα 4-5

100 χιλιάδες το οικόπεδο

Όπως προαναφέραμε, ο «Π» κατέχει στοιχεία για δύο διαφορετικές περιπτώσεις Ε/Κ στις οποίες παρουσιάζεται ο Cemil Tamcelik σε ρόλο διαπραγματευτή και επιχειρεί να κλείσει συμφωνίες για αγορά τεμαχίων στις κατεχόμενες περιοχές. Η μία περίπτωση αφορά πρόταση για εξαγορά 8 οικοπέδων κοντά στη θάλασσα, με τον Cemil Tamcelik να προτείνει στον ιδιοκτήτη 100 χιλιάδες στερλίνες για το κάθε ένα από τα οικόπεδα. Άλλη περίπτωση Ε/Κ αναφέρει πως προσεγγίστηκε πάλι από τον Cemil Tamcelik για να εξαγοράσει τεμάχια γης έναντι 20.000 στερλινών κοντά στην κατεχόμενη Σαλαμίνα. Και στις δύο περιπτώσεις οι Ε/Κ ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να πουλήσουν την περιουσία τους.

Πλέον με περισσότερα από 50 χρόνια αναμονή και λόγω και των οικονομικών συνθηκών, πολλοί Ε/Κ ιδιοκτήτες γης στα κατεχόμενα έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν με επιχειρηματίες ανάπτυξης γης στα κατεχόμενα όπως οι Yaacov Afik και Cemil Tamcelik. Το γεγονός ότι πολλοί έχουν ήδη πωλήσει τις περιουσίες τους ή πλέον είναι κάτι το οποίο σκέφτονται έντονα αποτελεί άλλη μία παρενέργεια της μη λύσης του Κυπριακού και κανένας δεν μπορεί πλέον, με βάση και την υφιστάμενη κατάσταση, να κατηγορήσει κάποιον πρόσφυγα ο οποίος εξ ανάγκης πωλεί την περιουσία του στα κατεχόμενα.

Μπαίνουν στο Κτηματολόγιο

Το θέμα που αποκάλυψε ο «Π» απασχολεί έντονα την κυβέρνηση. Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, το ζήτημα βρίσκεται ενώπιον των αρμόδιων υπουργείων αλλά και του Προεδρικού, και ήδη από την περασμένη Τετάρτη διεξάγεται έρευνα. Χθες, ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου ζήτησε από λειτουργούς του υπουργείου να του ετοιμάσουν ενημερωτικό σημείωμα για τον Yaacov Afik. Σκοπός της έρευνας που ζήτησε είναι να δοθούν απαντήσεις σε ό,τι αφορά το στάτους του εν λόγω επιχειρηματία, αλλά και πότε και πώς έλαβε όλες τις άδειες παραμονής του στην Κύπρο. Το σημείωμα ήδη στάλθηκε στο Προεδρικό. Ταυτόχρονα, στο Κτηματολόγιο ξεκίνησε έρευνα έτσι ώστε να εντοπιστούν όλες οι ε/κ περιουσίες στην περιοχή Τρικώμου για να μπορέσουν να τεκμηριώσουν ότι ο Yaacov Afik σφετερίζεται ε/κ περιουσίες. Όπως μας έχει εξηγηθεί, η διαδικασία ελέγχου θα γίνει με τη χρήση Google satellite στις περιοχές στις οποίες υπάρχει οικοδομική δραστηριότητα. Έπειτα, για την περίπτωση των περιοχών οι οποίες ανήκαν στο Κτηματολόγιο Αμμοχώστου πριν από το 1974, θα γίνεται έλεγχος μέσα από το προσωρινό μητρώο του Κτηματολογίου. Προσωρινό γιατί το μητρώο του Κτηματολογίου Αμμοχώστου το κατέχει ο κατοχικό στρατός και ως εκ τούτου η Κυπριακή Δημοκρατία δημιούργησε προσωρινό αρχείο μετά το 1974. Όπως μας έχει διευκρινιστεί από αρμόδια πηγή, η πώληση από Ε/Κ πρόσφυγες δεν είναι παράνομη ωστόσο δεν αποτελεί πράξη την οποία αναγνωρίζει το Κτηματολόγιο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μπίζνες μέσω Λάρνακας

Ο Yaacov Afik, αν και πάνω από μία δεκαετία παρουσιάζεται στα κατεχόμενα ως ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και εκμεταλλευόμενος την κατοχή ευρωπαϊκού διαβατηρίου, την «Cyprus Yellow Slip» αλλά και τις «πλάτες» που του παρείχαν οι αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, μπαινόβγαινε ανενόχλητος από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Από το ίδιο σημείο μπαινόβγαιναν και οι πελάτες του αφού, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που εξασφάλισε ο «Π» από πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται από προχθές στην αναζήτηση στοιχείων για τον εν λόγω επιχειρηματία, ο Yaacov Afik έφερνε μεγάλο μέρος του πελατολογίου στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας και με μαύρα βαν τους μετέφερε στις κατεχόμενες περιοχές στις οποίες τους έκανε ξεναγήσεις στα ακίνητά του. Οι τιμές του δεν είναι καθόλου φθηνές, σύμφωνα με Ε/Κ ειδικούς, οι οποίοι κάνουν ανοιχτά λόγο για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Το μεγαλύτερο ποσοστό του πελατολογίου του Yaacov Afik είναι Ιρανοί. Θυμίζουμε πως η ΕΕ επέβαλε την τελευταία δεκαετία ένα ευρύ φάσμα αυτόνομων οικονομικών και χρηματοπιστωτικών κυρώσεων κατά του Ιράν, όπως περιορισμούς στο εμπόριο διαφόρων αγαθών, περιορισμούς στον χρηματοπιστωτικό τομέα, δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν και των μεγάλων ιρανικών εμπορικών τραπεζών. Η Κυπριακή Δημοκρατία επικεντρώνεται στο πελατολόγιο του Yaacov Afik για δύο συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, για να διαπιστωθεί εάν μέσα από τις πωλήσεις διαμερισμάτων γίνεται μαζικό ξέπλυμα χρήματος και, δεύτερον, για λόγους τρομοκρατίας. Θυμίζουμε πως στις 29 Ιουνίου η ισραηλινή Μοσάντ ανακοίνωσε πως πράκτορές της συνέλαβαν στο Ιράν τον άνδρα που φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση κατά Ισραηλινών στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας πως η ανάκρισή του «σε ιρανικό έδαφος» οδήγησε στην εξάρθρωση του δικτύου από τις κυπριακές αρχές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», «αποτράπηκε τρομοκρατική ενέργεια στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας που είχε στόχο, όπως εκτιμάται, τη δολοφονία πολιτών εβραϊκής καταγωγής. Δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι υπηρεσίες πληροφοριών, που φαίνεται να συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν (IRGC). Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια επιχείρηση, μετά τη σύλληψη προ διετίας Αζέρου με ρωσικό διαβατήριο, ο οποίος επίσης φαίνεται να δρούσε για λογαριασμό των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν».

Έρευνα του δικηγορικού

Το όλο θέμα προέκυψε κατά τους ελέγχους που πραγματοποιεί ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος στο πλαίσιο της εποπτείας που ασκεί στα μέλη του για τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις της νομοθεσίας σχετικά με την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, πιο γνωστό ως ξέπλυμα χρήματος AML (Anti-Money Laundering).

Για λόγους διαφάνειας πραγματοποιούνται έλεγχοι και στα γραφεία των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων των επαρχιών και στο γραφείο του προέδρου του Συλλόγου (στα μέλη του δ.σ. του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου). Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων εντοπίστηκε η εταιρεία DANILEN LTD με διευθυντή τον Yaacov Afik να είναι εγγεγραμμένη στον έφορο Εταιρειών από το Γραφείο Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, του προέδρου δηλαδή του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, αλλά και τα στοιχεία τα οποία είναι κατατεθειμένα στον έφορο Εταιρειών, το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας DANILEN LTD ανήκει στην εταιρεία BLUE ZONE B.V. η οποία είναι εγγεγραμμένη στην Ολλανδία. Στοιχεία τα οποία εξασφάλισε ο «Π» από τον έφορο Εταιρειών της Ολλανδίας, δείχνουν πως ο κάτοχος ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου της BLUE ZONE B.V. είναι ο Yaacov Afik, ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Ομίλου Εταιρειών Afik. Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων, τα οποία στηρίξαμε με έγγραφα του εφόρου Εταιρειών, το Δικηγορικό Γραφείο Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ έχει αποστείλει αγωγή προς τον «Π» και έχει εκδώσει και ανακοίνωση. Με βάση την ανακοίνωση, το δικηγορικό γραφείο θεωρεί πως οι αναφορές περί υποβοήθησης ατόμων και παροχής διευκολύνσεων σε σχέση με τα κατεχόμενα ή και προς τα κατεχόμενα ή και οποιαδήποτε συσχέτιση του γραφείου με παράνομες δραστηριότητες ή και γενικότερα δραστηριότητες στα κατεχόμενα είναι ψευδείς και προϊόν κακοβουλίας και αλλότριων σκοπιμοτήτων. Πάντως, παρά τις προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε με τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Κληρίδη, ο οποίος υπογράφει τα έγγραφα της εταιρείας DANILEN LTD που υποβλήθηκαν στο γραφείο του εφόρου Εταιρειών της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και το καταστατικό της εταιρείας, ούτως ώστε να μας καταθέσει και τη δική του θέση, αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω μη ανταπόκρισής του. Σε δηλώσεις στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ», ο πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Χρίστος Κληρίδης «δήλωσε πως δεν τίθεται κανένα νομικό αλλά ούτε και ηθικό θέμα για τον ίδιο και το δικηγορικό του γραφείο». Απαντώντας δε για την εγγραφή της εταιρείας, ο κ. Κληρίδης δήλωσε πως «όπως έμαθα εκ των υστέρων ερευνώντας το θέμα δόθηκαν οδηγίες από στενό, συγγενικό πρόσωπο του γιου μου να προχωρήσει με την εγγραφή κάποιας εταιρείας στο όνομα κάποιου Ισραηλινού, ο οποίος ήθελε να προχωρήσει σε ανάπτυξη γης στη Λάρνακα. Ο γιος μου πήρε οδηγίες και ενέγραψε την εταιρεία. Έκτοτε, η εταιρεία αυτή δεν παρουσίασε καμία κίνηση, ούτε προσφέρθηκαν από το γραφείο μας οποιεσδήποτε ουσιαστικές υπηρεσίες. Απλώς η εταιρεία έμεινε εγγεγραμμένη στο γραφείο μας. Από εκεί και πέρα, όπως μας ενημέρωσαν, δεν έχει κινηθεί καθόλου αυτή η εταιρεία και σε κάποιο στάδιο τη διαχείρισή της ανέλαβε άλλο δικηγορικό γραφείο». Σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του κ. Αντρέα Σάντη στην υπόθεση, ο οποίος είναι ο πεθερός του Κωνσταντίνου Κληρίδη και ο οποίος υπογράφει ως μάρτυρας στην ίδρυση και στο καταστατικό της εταιρείας DANILEN LTD του Yaacov Afik, πληροφορίες του «Π» αναφέρουν πως η σχέση του κυρίου Σάντη στην όλη υπόθεση περιορίζεται στον ρόλο του ως διευθυντή στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν. Συγκεκριμένα, ο Yaacov Afik συνεργαζόταν με τη NCH Capital, αμερικανοϊσραηλινών συμφερόντων, στην οποία εργαζόταν ως διευθυντής ο κ. Σάντης. Η συνεργασία μεταξύ Yaacov Afik και NCH Capital οδήγησε στη δημιουργία ενός μεγάλου έργου, με την ονομασία Troy Residential Spa Resort Complex, στην Πύλα. Στην πορεία, οι δύο συνεργάτες ήρθαν σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να πουλήσουν το εν λόγω έργο στην E-ways. Χθες επικοινωνήσαμε και με τον κύριο Σάντη ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο. Η ίδρυση της εταιρείας DANILEN LTD του Yaacov Afik στην ουσία είχε ως κύριο στόχο τη δραστηριοποίηση του Yaacov Afik στις ελεύθερες περιοχές. Πέρα από το Troy Residential, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο Yaacov Afik έχει προχωρήσει και στην αγορά άλλων ακινήτων στις ελεύθερες περιοχές. Η έρευνα του «Π» στον έφορο Εταιρειών της Κυπριακής Δημοκρατίας έδειξε πως ο Yaacov Afik παρουσιάζεται ως ο διευθυντής σε συνολικά πέντε εταιρείες. Πρόκειται για τις SHOPSHOP LTD, LEONARD FAIRCLOUGH (CYPRUS) LIMITED, DANILEN LTD, LEONARD FAIRCLOUGH (HOTELS) LIMITED και SYNIGA PROPERTIES LIMITED. Όπως προκύπτει, όλες οι εταιρείες ασχολούνται με τον τομέα των ακινήτων.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας