Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας - Συναντήσεις με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Οι συνομιλίες θα έχουν ως επίκεντρο στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα

Με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, συναντήθηκε το πρωί στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Δένδιας  πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Σε ανάρτησή του στο twitter, o Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε λόγο για μία «άκρως παραγωγική συνάντηση» με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. Από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για τη στενή συνεργασία και τον συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου στους τομείς της περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας.






Ακολούθως, ο κ. Δένδιας μετέβη στο υπουργείο Εξωτερικών όπου αυτή την ώρα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών.

Οι συνομιλίες θα έχουν ως επίκεντρο στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου, σε διμερές και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στο πλαίσιο των τριμερών συνεργασιών με χώρες της περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Μετά το πέρας των διαβουλεύσεων, ο κ. Χριστοδουλίδης και ο κ. Δένδιας θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play