Πρόεδρος ΟΝΕ ΔΗΣΥ: Όποιος εισβάλει παράνομα στο κράτος πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΟΝΕ και του ΚΟΑΓ, δεν είναι η πρώτη φορά που εξέφρασε αντίστοιχες θέσεις με αφορμή τις μεταναστευτικές ροές.

Την άποψη ότι «Όποιος εισβάλει παράνομα στο κράτος πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται», εξέφρασε ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ Μάριος Πελεκάνος με αφορμή τους μετανάστες που έφτασαν σήμερα στη Κύπρο. Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Πελεκάνος έγραψε επίσης πως «δεν είναι πλέον είδηση ότι δεκάδες επιχειρούν παράνομα να περάσουν στα εδάφη μας. Οι ροες λαθρομεταναστών θα αυξάνονται συνεχώς αφού αυτό επιθυμεί η Τουρκία».






Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΟΝΕ και του ΚΟΑΓ, δεν είναι η πρώτη φορά που εξέφρασε αντίστοιχες θέσεις με αφορμή τις μεταναστευτικές ροές.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play