Αναβολή απόφασης για Βέργα - Νομικό πρόβλημα με τα ακίνητα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Όπως είπε στο δικαστήριο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, προέκυψε νομικό πρόβλημα με τα ακίνητα που προτίθετο να παραχωρήσει στο Κράτος ο Βέργας

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα απόφαση του δικαστηρίου, αναφορικά με τα όσα παραδέχθηκε ο Σάββας Βέργας στην υπόθεση των ΧΥΤΑ Πάφου - ΧΥΤΥ Κόσης.


Όπως είπε στο δικαστήριο ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Μήνος Κέκκος, προέκυψε νομικό πρόβλημα με τα ακίνητα που προτίθετο να παραχωρήσει στο Κράτος ο πρώην Δήμαρχος Πάφου. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως τα εν λόγω ακίνητα είναι εξ ημισείας και οι άλλοι δικαιούχοι δεν αποδέχονται τη παραχώρησή τους.


Από την πλευρά της η Υπεράσπιση, ανέφερε πως ο κ. Βέργας προτίθεται να παραχωρήσει άλλα δύο ακίνητα, ζητώντας ωστόσο χρόνο μέχρι τις 26 του μήνα, για να διαπιστωθεί εάν αυτά καλύπτουν το ποσό το οποίο πήρε ο κατηγορούμενος.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play