Φόρμα αναζήτησης

Αναρτήθηκαν οι κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2019

Το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν στην  ιστοσελίδα του οι χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του Κράτους για το 2019, προς εφαρμογή των προνοιών του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας Νόμο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι χορηγίες και κατά χάριν δωρεές που δημοσιοποιούνται αφορούν πληρωμές πέραν των πέντε (5) χιλιάδων ευρώ και καταβλήθηκαν σε φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα κατά το 2019. Οι χορηγίες/κατά χάριν δωρεές δημοσιεύονται ανά άρθρο δαπανών για κάθε Υπουργείο/Τμήμα/Υπηρεσία της Κυβέρνησης.

Οι καταστάσεις με τα πιο πάνω στοιχεία είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας (www.treasury.gov.cy/Λογιστικές Υπηρεσίες/ Δημοσιοποίηση Στοιχείων/Δημοσιοποίηση Χορηγιών και Κατά Χάριν Δωρεών / 2019) – Δημοσιοποίηση Χορηγιών και Κατά Χάριν Δωρεών για το 2019

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα ποσά που παρουσιάζονται στις καταστάσεις αυτές δεν περιλαμβάνουν πληρωμές που αφορούν δαπάνες με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.