Αύριο διυπουργική για COVID19, Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τη συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής θα ακολουθήσει συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.  

Την κατάσταση σχετικά με τα μέτρα κατά του COVID19 εξετάζει και αξιολογεί αύριο η διυπουργική επιτροπή υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Σε νέα δήλωση στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος ανέφερε ότι η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Αύριο το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίας της διυπουργικής επιτροπής για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και θα ενημερωθεί για την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται.

«Θα υπάρξει μια αξιολόγηση της κατάστασης όπως αυτή διαμορφώνεται», ανέφερε ο κ. Κούσιος.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play