Βραζιλία: Επτά νεκροί έπειτα από τη συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τους πυροσβέστες διακρίνεται μια μεγάλη μαύρη περιοχή, στο σημείο της πρόσκρουσης, όπου οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε, ενώ γύρω της βρίσκοντα απανθρακωμένα δέντρα

Επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας, σκοτώθηκαν σήμερα στη Βραζιλία, μετά την πτώση ενός μικρού αεροσκάφους, λίγο αφότου απογειώθηκε, κοντά στο Σάο Πάολο (νοτιοανατολικά), όπως ανακοίνωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο επιχειρηματίας Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, αδελφός του ιδιοκτήτη της Cosan, ενός εκ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παραγωγής βιοκαύσιμων στη Βραζιλία, έγινε γνωστό από την εταιρεία, σε ένα δελτίο τύπου.

«Ο Σέλσο Σιλβέιρα Μέλο Φίλιο, που ήταν μέτοχος του ομίλου, επέβαινε στο αεροσκάφος που συνεντρίβη σήμερα το πρωί στο Πιρασικάμπα, όπως και η σύζυγός του, τα τρία παιδιά του, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης», διευκρίνισε η Cosan.

To δικινητήριο κατέπεσε σε ένα άλσος, σε έναν οικισμό στο Πιρασικάμπα, σε απόσταση περίπου 150 χιλιομέτρων από το Σάο Πάολο και όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τους πυροσβέστες διακρίνεται μια μεγάλη μαύρη περιοχή, στο σημείο της πρόσκρουσης, όπου οι φλόγες συνεχίζουν να καίνε, ενώ γύρω της βρίσκοντα απανθρακωμένα δέντρα

Οι αρχές δεν έχουν προς το παρόν δώσει πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε μόλις 15 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή του Πιρασικάμπα. Το αεροσκάφος κατευθυνόταν στην πολιτεία Πάρα (βόρεια).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play