ΚΟΣΜΟΣ
Η έρευνα ζήτησε από 3 ομάδες των 10 ατόμων ηλικίας από 20 έως 40 ετών να πάρουν ένα πρωινό πλούσιο σε λιπαρά, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες. Η μία ομάδα συνόδευσε το πρωινό της με στυμμένο φυσικό χυμό πορτοκάλι, ενώ οι άλλες δύο κατανάλωσαν κάποιο αναψυκτικό ή νερό. Η ανάλυση των αιματολογικών εξετάσεων πριν και μετά το γεύμα ήταν ενδεικτική των ευεργετικών επιδράσεων του πορτοκαλιού. Το πορτοκάλι συνέβαλε επίσης στην συγκράτηση μιας τιμής της ινσουλίνης στο αίμα, πράγμα που δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει και στην πρόληψη του διαβήτη. Εξουδετερώνει την καούρα και το φούσκωμα που προκαλεί το ανθυγιεινό φαγητό και προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.