Φόρμα αναζήτησης

Σύσκεψη αρχηγών για 56η έδρα – Μονόδρομος τα δικαστήρια από Μιχαηλίδη

Πλέον η κυβέρνηση καλείται να λύσει το γρίφο και να πάρει την πολιτική απόφαση που θα οδηγηθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση [...]

Read More...

Σύσκεψη αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με το ζήτημα, που έχει προκύψει με την 56η έδρα.

Η σύσκεψη έχει οριστεί για τις 11.00.

Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 και την Πρωινή Επιθεώρηση, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και εκ των δικηγόρων του πρώην βουλευτή Λεμεσού Ανδρέα Μιχαηλίδη, Δώρος Ιωαννίδης, τόνισε πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο ζήτημα, η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια.

Κληθείς να σχολιάσει την εισήγηση του Γενικού Εισαγγελέα για παραμονή του Γιώργου Παπαδόπουλου της Αλληλεγγύης στα βουλευτικά έδρανα και τροποποίηση του Συντάγματος για να μην ξαναπροκύψει παρόμοιο πρόβλημα, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι «δεν είναι δικαιολογία πως πρέπει να τροποποιήσουμε το σύνταγμά για να αποκλείσουμε κάποιον από το να πάει στο δικαστήριο, που είναι δημοκρατικό δικαίωμα».

Πλέον η κυβέρνηση καλείται να λύσει το γρίφο και να πάρει την πολιτική απόφαση που θα οδηγηθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση.

Send this to a friend