Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 24/3

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 24.3.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 24/3

ΚΡΙΟΣ


Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ολοκληρώνεται σήμερα, βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Προς το τέλος της εβδομάδας και ιδιαίτερα την Παρασκευή θα βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Επίσης, προσέξτε τις αδιέξοδες αντιπαραθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια είδηση από κάποιο στενό συγγενή μπορεί να σας αναστατώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με την απαιτητική όψη Ερμή-Άρη που σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα υπάρχει και διάχυτος εκνευρισμός. Από την άλλη, ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε ψύχραιμα μια συνεργασία, μια φιλική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μέσα στην εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή του τετραγώνου και ιδανικά προς την Παρασκευή που έχουμε την ωραία όψη Ήλιου-Αφροδίτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Όμως στο ξεκίνημα της ημέρας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας, για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους. Προσοχή σε σπορ, στην οδήγηση και γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο. Αφήστε τις στείρες αντιπαραθέσεις στην άκρη και μην βιάζεστε να σηκώσετε την παντιέρα της επανάστασης στον χώρο εργασίας σας αν κάτι σας ενοχλεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας, ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέφτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, ίσως είναι η λάθος ημέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε. Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά ή πιο πρακτικά των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Απαιτητικό το ξεκίνημα της ημέρας για όλους με το τετράγωνο Ερμή-Άρη και για σας αυτή η όψη μπορεί να έχει επιρροή στις στενές σας σχέσεις ερωτικές ή φιλικές, αλλά και στα οικονομικά. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να τη δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά, αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία. Ίσως ένας φίλος σας απογοητεύει με τη συμπεριφορά του και μπορεί να ψυχρανθείτε. Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα, από λογαριασμούς που γίνονται απαιτητοί. Η κούραση θα είναι πιο έντονη μια μέρα σαν τη σημερινή, που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και τείνετε να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή-Άρη και καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και να αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος, προκειμένου να βγείτε από μια δύσκολη θέση να χρειάζεστε έναν ειδικό, έναν διαμεσολαβητή, έναν δικηγόρο, για να υπάρχει περισσότερη ψυχραιμία. Από την άλλη, ίσως να βιάζεστε να κάνετε κάτι και να απογοητεύεστε, όταν δεν βλέπετε την ανάλογη ανταπόκριση. Όμως, αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνετε!

ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μια όψη που μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Οι εντάσεις στον χώρο της δουλειάς δεν θα λείψουν. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός επαγγελματικού σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη, η όψη αυτή αφορά και σε θέματα υγείας. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε στην άσκηση ή το αντίθετο να είστε κολλημένοι όλη μέρα σε μια καρέκλα ή έναν καναπέ και κοιτάξτε μακροπρόθεσμα πώς θα ωφεληθείτε από ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μας δυσχεραίνει στη δράση μας. Για σας, η όψη Ερμή-Άρη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Προσοχή και στον χώρο εργασίας σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με το «απαιτητικό» τετράγωνο Ερμή-Άρη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαήμερου. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων, είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο. Σε κάθε περίπτωση η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο, ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που δημιουργεί κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαήμερου. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία όσο και την επικοινωνία με τους άλλους. Παρόλα αυτά, αυτή η όψη είναι ιδανική αν θέλετε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες, ώστε να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Προσέξτε τις συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, διότι και με την Σελήνη στον Λέοντα -σε ένα ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας- θα έχετε την τάση να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Αν βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια αδιέξοδη συζήτηση, καλύτερα κερδίστε χρόνο και επαναλάβετε την Παρασκευή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τετάρτη στο ξεκίνημα της είναι απαιτητική μέρα, καθώς έχουμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη που δημιουργεί εκνευρισμό ή και κάποια ευτράπελα στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχείστε και να κάνετε υπομονή, να κερδίσετε χρόνο, να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα εκεί αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη, ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί ή ένα άτομο νεότερο σε ηλικία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με πίεση, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας τετραγωνίζει τον Άρη και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα και αρκετού εκνευρισμού. Βέβαια, η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε τουλάχιστον για κάποιες ημέρες ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που τώρα να κορυφώνεται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά όσο πλησιάζουμε στον άλλο μήνα τα πράγματα θα ελαφρύνουν.

Πηγή: asibiliou.gr



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας