Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 11/3

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 11.3.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 11/3

ΚΡΙΟΣ





Η δυναμικότητα και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας είναι από τα χαρακτηριστικά των αυθεντικών εκπροσώπων του ζωδίου σας, αλλά ακόμη κι εσείς υπάρχουν ημέρες που «σέρνεστε» και δεν βλέπετε την ώρα να γυρίσετε σπίτι και να πάρετε αγκαλιά τον καναπέ. Ας πούμε ότι η σημερινή είναι μια από αυτές τις ημέρες. Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε τίποτε να σας χαλάσει την ηρεμία και την ησυχία σας και ό,τι συμβαίνει γύρω σας θα θέλετε να το αντιμετωπίσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα κι αποτελεσματικά χωρίς να χρονοτριβείτε. Από την άλλη, ακόμη και σ’ αυτή την κατάσταση μπορεί σήμερα να υπάρχει μια είδηση ή να έχετε μια συζήτηση προς το βράδυ που μπορεί να σας βγάλει περισσότερη ένταση και εκνευρισμό. Αν δεν μπορείτε να την αποφύγετε προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι.




ΤΑΥΡΟΣ









Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να κάνει πιο δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιον πρέπει να εμπιστευθείτε και ποιον όχι… και δεν αναφέρομαι μόνο στη σημερινή μέρα, αφού κατά βάση από σήμερα αρχίζει αυτή η επιρροή της «σύγχυσης» και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της άλλης εβδομάδας. Μπορεί ένας συνεργάτης που δείχνει ότι σας στηρίζει, με ένα τρόπο παρασκηνιακό να σαμποτάρει τις ιδέες και τη δουλειά σας. Επειδή όμως δεν θα είναι εύκολο να είστε σίγουροι και να έχετε και όλα τα δεδομένα στο χέρι, αφήστε τις ημέρες αυτές και μην περνάτε σε αντεπίθεση. Από την άλλη, είναι πιθανόν να νιώθετε πιο μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους σας αυτές τις ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε περισσότερο, αλλά να μην αναλάβετε δράση ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η άλλη εβδομάδα θα ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι!




ΔΙΜΥΜΟΙ






Κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα και να αναστατώσουν το πρόγραμμα σας, αλλά μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν και να μην βγάλετε άκρη σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Προς το παρόν πρέπει να είστε υπομονετικοί, όσο κι αν είναι εξαιρετικά δύσκολο κάτι τέτοιο, ειδικά με το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να περιμένετε μια θετική αποτίμηση της προσπάθειας ή της δουλειάς σας από κάποιον ανώτερο ή κάποια εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό να μην έρχεται. Μην απογοητεύεστε και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ






Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε όπως θα θέλατε στις πρακτικές σας δραστηριότητες σήμερα και το μυαλό χάνεται σε αναπολήσεις, ονειροπολήσεις και σε σενάρια για το μέλλον. Δεν είναι ανάγκη να νιώθετε άσχημα γι’ αυτό και δεν είναι απαραίτητο κάθε μέρα στη ζωή μας να είναι πιεστική και γεμάτη άγχος. Εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε για το τι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και μια χαρά μπορούμε να δώσουμε «άδεια» στον εαυτό μας να μην αγχωθεί για τίποτε συγκεκριμένο. Αν στην πορεία της ημέρας σας τραβήξει κάτι την προσοχή και θέλετε να αφοσιωθείτε σε αυτό κάντε το και δεν χρειάζεται επίσης να δικαιολογήσετε και τη στάση σας σε κανέναν.




ΛΕΩΝ






Με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε σε κάτι που δεν θέλετε αγαπητοί μου Λέοντες. Ενδεχομένως να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι σήμερα ή άτονοι και να μην έχετε πολλή όρεξη για συζητήσεις και συμμετοχή σε δραστηριότητες με άλλους. Μπορείτε πάντα όμως να είστε παρατηρητές, ακόμη κι αν δεν συμμετέχετε ενεργά στα όσα συμβαίνουν. Από την άλλη, αυτή η επιρροή σας κάνει κάπως πιο μυστηριώδεις στα μάτια των άλλων και σας προσδίδει μια γοητεία. Η σημερινή μέρα είναι απαγορευτική για οικονομικές συμφωνίες και ρίσκο, παρόλα αυτά τις απογευματινές ώρες θα μπορούσατε να ξεκαθαρίσετε σε μια φιλική σχέση ή σε μια σχέση με κάποιους συνεργάτες σας πώς βλέπετε εσείς το κοινό σας μέλλον.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ






Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα είναι η κύρια επιρροή της ημέρας, που σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας μέχρι το απόγευμα και συγκεκριμένα μέχρι τη στιγμή που περνά στους Ιχθύς στις 16:44, δεν βοηθά πολύ να αποδώσετε πρακτικά όσο θα θέλατε. Υπάρχει μια αίσθηση σύγχυσης και θολούρας στην ατμόσφαιρα, που το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα συνεχίσει να επικρατεί μέχρι το Σαββατοκύριακο. Προσέξτε την τάση να μεγαλοποιείτε και να παίρνετε προσωπικά ό,τι μπορεί να συμβαίνει γύρω σας και κυρίως στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε μια σπουδαία απόφαση ή να υπογράψετε κάτι εξαιρετικά δεσμευτικό για το μέλλον σας. Πάρτε τον χρόνο σας. Οι γεννημένοι τον Αύγουστο ας είστε πιο προσεκτικοί τις βραδινές ώρες.




ΖΥΓΟΣ






Έχει μια «τεμπελιά» η σημερινή μέρα, ιδίως στο ξεκίνημα της, είτε γιατί δεν θα έχετε πολλά κέφια να κάνετε ένα πρόγραμμα ρουτίνας που έχετε είτε γιατί δεν θα νιώθετε τα ενεργειακά σας επίπεδα σε τέτοια φόρμα ώστε να είστε ενεργητικοί. Προσπαθήστε να βρείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και μην καταπιέσετε τον εαυτό σας σε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Στην πορεία της ημέρας τα πράγματα θα ζωντανέψουν και θα έχετε περισσότερη όρεξη να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας τις βραδινές ώρες και μην αναλώνεστε σε κουβέντες με άτομα που δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν αυτά που τους λέτε.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ






Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς σήμερα ή μπορεί να σας πιάνει μια νοσταλγία για το παρελθόν ή ακόμη να κάνετε φανταστικά σενάρια για το μέλλον. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη μέρα για να συγκεντρωθείτε σε «πεζές» υποχρεώσεις και ευθύνες. Εσείς θα το προσπαθήσετε φυσικά, αλλά αν δείτε ότι δεν σας βγαίνει όπως θα το θέλατε δεν είναι ανάγκη να αυτομαστιγώνεστε. Οι Ποσειδώνιες επιρροές θα διατηρηθούν μέχρι την Κυριακή. Κάποιες φορές αυτές οι όψεις μας κάνουν να χαλαρώνουμε και τα όρια μας. Προσέξτε μόνο τι υπόσχεστε και σε ποιον για να μην βρεθείτε με πράγματα που δεν θέλετε αργότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ένα «όχι» σε κάποιον σήμερα θα σώσει το αύριο σας!




ΤΟΞΟΤΗΣ


Δεν είναι όλες οι μέρες κατάλληλες για τις φιλοδοξίες που έχουμε και σίγουρα η σημερινή είναι ίσως η πιο ακατάλληλη για πρακτικά θέματα και για συγκέντρωση στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Αντί να αυτομαστιγώνεστε θα σας πρότεινα να κάνετε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα σας, να μεταφέρετε ίσως κάποιες υποχρεώσεις μια άλλη μέρα, κατά προτίμηση την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε ξεμπερδέψει με τις Ποσειδώνιες όψεις και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ξεκουράζει, σας δημιουργεί καλή διάθεση και το πιο βασικό δεν σας αγχώνει. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις βραδινές ώρες, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι Νοέμβριο, μπορεί να σας κάνει να αγχωθείτε ή να σας βγάλει ένα μεγαλύτερο εκνευρισμό.









ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ







Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό και με τη Σελήνη κενή πορείας μπορεί να μην σας επιτρέπουν σήμερα να έχετε καθαρή κρίση και να σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση στην ημέρα σας. Πιθανώς να μην ξέρετε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα ή ποιος είναι σύμμαχος σας και ποιος όχι. Σε αυτές τις περιπτώσεις αγαπητοί μου Αιγόκεροι καλά θα κάνετε να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προχωρήσετε σε κρίσεις. Από την άλλη, καλά θα κάνετε να μην μεταφέρετε και σε άλλους ειδήσεις ή κουτσομπολιά. Από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη από τους Ιχθύς θα πλησιάζει την ολοκλήρωση του τετραγώνου με τον Άρη, πιθανώς να έχετε περισσότερο εκνευρισμό. Αποφύγετε όμως να εκτεθείτε, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ










Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι η κυρίαρχη όψη της ημέρας, αλλά απ’ ότι φαίνεται οι Ποσειδώνιες όψεις δεν θα μας εγκαταλείψουν μέχρι την Κυριακή σκορπίζοντας μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα μας. Για σας τους Υδροχόους είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσέξετε τα οικονομικά σας περισσότερο. Ακριβώς γιατί ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σας το κάνει πιο επικίνδυνο να ρισκάρετε χρήματα. Από την άλλη, μην ξεχνάμε και τη δημιουργική επιρροή του Ποσειδώνα. Πιθανώς να σκεφτείτε μια ιδέα, να σας έρθει μια επιφοίτηση, που υλοποιώντας την παρακάτω να σας φέρει χρήματα. Εννοείται ότι και σήμερα, όπως και τις επόμενες ημέρες, θα προσέξετε τα έξοδα και τις αγορές.


ΙΧΘΥΕΣ




Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα σας κάνει να νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους ή την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε, πιθανώς σε θέματα που σχετίζονται με την πορεία των επαγγελματικών σας ή σε θέματα που αφορούν και την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση. Επειδή οι Ποσειδώνιες όψεις θα είναι κυρίαρχες μέχρι την Κυριακή, μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις ή να δεσμευτείτε σε σημαντικά πράγματα. Συζητήστε, εκφράστε τις απορίες ή τις ενστάσεις σας, πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και αποφασίζετε όταν θα υπάρχει νηνεμία και όχι ταραγμένες θάλασσες όπως τώρα. Αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερος εκνευρισμός στο σπίτι ή με τα άτομα με τα οποία συμβιώνετε.






Πηγή: asibiliou.gr


















Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας