Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 5 Οκτωβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 5.10.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 5 Οκτωβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό από το μεσημέρι κι έπειτα, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας από το απόγευμα και μετά. Πιθανώς να υπάρχει κάποια καλή δικαιολογία για κάτι τέτοιο, μπορεί όμως απλά να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με διαφωνίες και διαμάχες στον χώρο της δουλειάς. Επειδή από το απόγευμα θα αρχίσει να επηρεάζει και η δύσκολη Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται αύριο, προσέξτε τον δικό σας τρόπο να αντιμετωπίζετε όλο αυτό που μπορεί να συμβαίνει, ειδικά στον χώρο εργασίας με τους συνεργάτες σας. Επειδή η παρόρμηση και η βιασύνη θα είναι τα χαρακτηριστικά της επιρροής αυτής, μπορεί να πείτε κάτι ή να αντιδράσετε σπασμωδικά και να το μετανιώσετε. Καλύτερα να εστιάσετε στους στόχους σας και να αφοσιωθείτε στις δικές σας φιλοδοξίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό από το απόγευμα και μετά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε απογοήτευση από τους χειρισμούς κάποιων ατόμων στο περιβάλλον της δουλειάς ή ακόμη και της προσωπικής σας ζωής. Πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξετε και τα έξοδα σας και γενικότερα τα οικονομικά. Καταρχάς αποφύγετε σήμερα και αύριο επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή οικονομικές συναλλαγές κι ακόμη περισσότερο αγορές που γίνονται με παρόρμηση και βιασύνη και δεν στηρίζονται στη λογική και την προσεκτική αποτίμηση των αναγκών σας. Πιθανώς τα οικονομικά να είναι αιτία τσακωμών με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, τον σύντροφο ή ένα σας παιδί ή μπορεί οι δικές τους ανάγκες να σας αναγκάζουν να βάλετε το χέρι στην τσέπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη στον Ζυγό, υπό διαφορετικές από τις σημερινές προϋποθέσεις, δεν είναι αρνητική για τη διάθεση, αλλά και για τη δράση σας. Όμως, από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς αρχίζει η επιρροή της Νέας Σελήνης, μπορεί να κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για σας, καθώς υπάρχει ένα κλίμα αντίδρασης κι έτσι ακόμη κι αν έχετε την καλύτερη πρόθεση σε αυτά που λέτε, θα υπάρχει ένας αντίλογος ίσως αιχμηρός που θα σας απογοητεύει. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε εσείς αυτά που θέλετε όσο πιο καθαρά και με συνοχή μπορείτε κι από κει κι έπειτα μην ασχολείστε τόσο πολύ πώς τα εκλαμβάνουν οι άλλοι. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο σήμερα και αύριο εντάσεις, σχέσεις, υγεία και οδηγική συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη με τις όψεις της βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε καιρό ίσως μέσα σας ή καταπιεσμένους θυμούς και πρέπει να βρείτε μια θετική διέξοδο για να αποσυμπιεστείτε. Φυσικά κι εσείς θα είστε λίγο πιο υπερβολικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, κάνοντας το κάπως πιο δραματικό το όλο πράγμα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε τσακωμούς και εντάσεις, τόσο με μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια όσο και με άτομα που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Οι κόντρες και οι αψιμαχίες δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε. Και μην ξεχνάτε, η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Προσοχή ακόμη και στις δουλειές στο σπίτι, μην είστε βιαστικοί και να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στην Παρθένο είναι ουδέτερη, είναι γενικά μια θέση που δεν θα σας ταλαιπωρήσει και δεν θα έχετε μέχρι το απόγευμα ιδιαίτερα θέματα. Όμως στην πορεία, καθώς εισέρχεται στον Ζυγό κι αρχίζει η επιρροή της Νέας Σελήνης, από το μεσημέρι κι έπειτα οι ώρες είναι πιο απαιτητικές. Πιθανώς να υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης με τους συνεργάτες σας ή μπορεί να έχετε κολλήσει σε μια σκέψη, σε μια κατάσταση, σε ένα πρόσωπο και να μην μπορείτε να δείξετε ευελιξία και ανεκτικότητα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες ό,τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί. Από την άλλη, ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε την ανάλογη στήριξη από ανθρώπους που περιμένατε, διότι αυτοί είναι απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα νεύρα σας μπορεί να δοκιμαστούν αρκετά σήμερα που ξεκινά η επιρροή της Νέας Σελήνης, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο, κυρίως με άτομα από το περιβάλλον εργασίας. Κάποιοι μπορεί να παίζουν με την υπομονή σας, να μην σας δίνουν πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα σας, να σας απογοητεύουν με τη στάση τους. Όμως, το να επιμένετε σε κάτι δεν θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σας και κινδυνεύετε να δημιουργήσετε εχθρικό κλίμα απέναντι σας ή να κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα. Εκτός αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε μια ρήξη, που αυτή τη στιγμή μάλλον δεν είναι η πιο σοφή απόφαση. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και έδαφος και επανέλθετε στα όποια προβλήματα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και εύθικτους, ενώ μέσα σας μπορεί να κουβαλάτε κάποια αρνητικά συναισθήματα θυμού ή καταπίεσης. Η επερχόμενη Νέα Σελήνη με τις δύσκολες όψεις της είναι αλήθεια ότι δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις σας και πιθανώς κάτι στη δουλειά ή και στο οικογενειακό περιβάλλον να σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυσφορία. Προσέξτε τη διάθεση που δείχνετε στους γύρω σας και δείξτε πνεύμα συνεργασίας, ακόμη κι αν ξέρετε ότι οι άλλοι δεν θα κάνουν τα πράγματα όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Κοιτάξτε να βρείτε κοινό έδαφος και πνεύμα συνεννόησης. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε μια τόσο απαιτητική μέρα. Ακόμη, προσοχή σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δυο πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι η σημερινή και η αυριανή αγαπητοί μου Σκορπιοί και καθώς τα άτομα στο περιβάλλον που κινείστε μπορεί να έχουν μια πιο αρνητική διάθεση, καλό είναι να προσέξετε τους τρόπους σας σήμερα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή χωρίς τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που διαθέτετε συνήθως. Σε κάθε περίπτωση, ούτε η σημερινή ούτε η αυριανή μέρα είναι θετικές αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι στον χώρο εργασίας, διότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια άρνηση ή μια απόρριψη του αιτήματος σας. Προτιμήστε για κάτι τέτοιο την Παρασκευή, που είναι μια πιο άνετη μέρα για σας. Ακόμη, μην εμπλακείτε σε μάχες μέσα στον χώρο της δουλειάς, διότι επίσης δεν θα βρείτε το δίκιο σας και μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά μια τέτοια κατάσταση. Αφήστε εκείνους που τους τρέφουν τα αρνητικά συναισθήματα να κάνουν πόλεμο κι εσείς προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι δυο πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι η σημερινή και η αυριανή αγαπητοί μου Σκορπιοί και καθώς τα άτομα στο περιβάλλον που κινείστε μπορεί να έχουν μια πιο αρνητική διάθεση, καλό είναι να προσέξετε τους τρόπους σας σήμερα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή χωρίς τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που διαθέτετε συνήθως. Σε κάθε περίπτωση, ούτε η σημερινή ούτε η αυριανή μέρα είναι θετικές αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι στον χώρο εργασίας, διότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια άρνηση ή μια απόρριψη του αιτήματος σας. Προτιμήστε για κάτι τέτοιο την Παρασκευή, που είναι μια πιο άνετη μέρα για σας. Ακόμη, μην εμπλακείτε σε μάχες μέσα στον χώρο της δουλειάς, διότι επίσης δεν θα βρείτε το δίκιο σας και μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά μια τέτοια κατάσταση. Αφήστε εκείνους που τους τρέφουν τα αρνητικά συναισθήματα να κάνουν πόλεμο κι εσείς προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, είτε σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας είτε σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και να σας αποδιοργανώσουν με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέματα σας, αλλά προσέξτε και τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσοχή που δίνετε στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας, για να μην ακούσετε παράπονα από τη μία ή την άλλη πλευρά. Από την άλλη, προσπαθήστε να ηρεμήσετε κάπως πνευματικά, διότι η Νέα Σελήνη, που αρχίζει να επηρεάζει από σήμερα το απόγευμα, σας εξαντλεί και δεν μπορείτε να παίρνετε ψύχραιμες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και η Σελήνη στον Ζυγό που περνά το μεσημέρι είναι συνήθως μια θετική επιρροή για σας και αρκετά άνετη, σήμερα η μέρα έχει μια διαφορετική ατμόσφαιρα, καθώς δυναμιτίζεται από την επιρροή της επερχόμενης Νέας Σελήνης που ολοκληρώνεται αύριο. Ίσως νιώσετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο άτομο ή μια κατάσταση και αυτό να σας εξωθήσει και σας σε μια πιο νευρική και επιθετική στάση απέναντι στους άλλους. Αυτή η Νέα Σελήνη, που συνοδεύεται από τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή και Άρη, φημίζεται για τη βιαιότητα στα λόγια, γι’ αυτό προσέξτε μην πείτε κάτι πάνω στα νεύρα σας και μετά το μετανιώσετε ακαριαία. Καλύτερα λοιπόν να κόψετε μια κουβέντα, αν ξέρετε ότι δεν θα την κάνετε ψύχραιμα. Υπομονή και ξεκάθαρα όρια θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλύτερα τη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη στον Ζυγό δεν είναι από τις αγαπημένες σας θέσεις, καθώς αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και το αίσθημα της ασφάλειας. Από την άλλη, σας προκαλεί οικονομικές ανασφάλειες κι αυτό αντί να σας συνετίσει μπορεί να σας βγει και με τον αντίθετο τρόπο, να κάνετε δηλαδή έξοδα για πράγματα που δεν τα έχετε απαραίτητα ανάγκη αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή της απαιτητικής Νέας Σελήνης, που αρχίζει να σας επηρεάζει από σήμερα το απόγευμα και μέχρι αύριο, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση. Αποφύγετε τις διενέξεις, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε. Υγεία, σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: asibiliou.gr







Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι ΗΠΑ ενέκριναν την επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα με αντάλλαγμα ένα περιορισμένο ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ΗΠΑ ενέκριναν την επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα με αντάλλαγμα ένα περιορισμένο ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν

Οι ΗΠΑ ενέκριναν την επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα με αντάλλαγμα ένα περιορισμένο ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν

Ο Πούτιν προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ – Ο Ιρανός πρόεδρος έθεσε 3 προϋποθέσεις
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ – Ο Ιρανός πρόεδρος έθεσε 3 προϋποθέσεις

Ο Πούτιν προσφέρθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ – Ο Ιρανός πρόεδρος έθεσε 3 προϋποθέσεις

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Κυπερούντας – Καταγγελίες ενώπιον της Επιτροπής Υγείας
ΚΥΠΡΟΣ

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Κυπερούντας – Καταγγελίες ενώπιον της Επιτροπής Υγείας

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Κυπερούντας – Καταγγελίες ενώπιον της Επιτροπής Υγείας

Χασίπογλου: Παράδειγμα για το ψευδοκράτος η ένταξη του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χασίπογλου: Παράδειγμα για το ψευδοκράτος η ένταξη του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Χασίπογλου: Παράδειγμα για το ψευδοκράτος η ένταξη του Κοσσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Δεκατρία χρόνια στο δικαστήριο για παράνομο σκυβαλλότοπο στο Λιοπέτρι – Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο
ΚΥΠΡΟΣ

Δεκατρία χρόνια στο δικαστήριο για παράνομο σκυβαλλότοπο στο Λιοπέτρι – Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο

Δεκατρία χρόνια στο δικαστήριο για παράνομο σκυβαλλότοπο στο Λιοπέτρι – Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο