Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 30 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 30.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 30 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας συναντά σε απαιτητικές όψεις τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή τις απογευματινές ώρες και δημιουργεί μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση ή και τάση για βιασύνη. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια απαιτητική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά, όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Και δεν θα βγει κάτι και κινδυνεύετε να φτάσετε σε ρήξεις, χωρίς σπουδαίο λόγο. Αντίθετα θα πρότεινα να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να χαλαρώσετε στο οικείο περιβάλλον σας κάνοντας μια ευχάριστη δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ενώ η μέρα ξεκινά σε όμορφο κλίμα, στην πορεία οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκαλέσουν τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις, κυρίως στον χώρο εργασίας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (π.χ. στον δρόμο). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας ή να μην κάνετε αγορές για να καλύψετε άλλες ανάγκες, όπως συναισθηματικές ας πούμε. Βέβαια, τα έξοδα μπορεί να σας προβληματίζουν κι επειδή είμαστε στο τέλος του μήνα και γι’ αυτό να έχετε το αίσθημα της πίεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να σας βάλει σε πειρασμούς εξόδων. Αν τα αντέχει η τσέπη σας όλα καλά, αλλά αν δεν τα αντέχει τότε προστατευτείτε από τη μανία να κάνετε περιττά ψώνια. Ακόμη, αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών, διότι δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και αγορές που μπορεί να κάνετε τώρα, να τις μετανιώσετε για οποιονδήποτε λόγο μετά. Αξιοποιήστε την ορμή της ημέρας για να είστε παραγωγικοί σε θέματα εργασίας. Ακόμη, το βράδυ της Πέμπτης αποφύγετε να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα, είτε με τον σύντροφό σας είτε ακόμη και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ήπιες όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα δίνουν έναν δημιουργικό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, αλλά δεν παύει να είναι μια πιο απαιτητική μέρα η Πέμπτη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Μάλιστα τις απογευματινές ώρες, που έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή, σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές χωρίς ίσως να το κατανοείτε, κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στον χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Μέσα στην υπερβολική αντίδραση μπορεί να χάνετε το δίκιο σας. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και ίσως να νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειας σας ότι είναι κάπως πεσμένα σήμερα. Γι’ αυτό μην πιέσετε τον εαυτό σας και φορτώσετε πολύ το πρόγραμμα σας. Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε στη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη μπορεί να δείξει σήμερα κι ένα ζωηρό παρασκήνιο, κυρίως στον χώρο εργασίας από το απόγευμα κι έπειτα. Μείνετε μακριά από πράγματα που δεν σας αφορούν προσωπικά. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι, αλλά μην μπείτε στο παιχνίδι της διάδοσης πληροφοριών κι ανακατέψετε χειρότερα τα πράγματα. Ακόμη, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τη φυσική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ερμή τις απογευματινές ώρες, η έμφαση σήμερα είναι στους τομείς των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω των οικονομικών αγαπητοί Παρθένοι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις για χρήματα. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο, που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Αν έχετε θέσει κάποιους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους, ενδεχομένως να σας πιάνει βιασύνη να υλοποιηθούν γρηγορότερα κι όταν δεν γίνεται να σας πιάνει απογοήτευση. Μην ξεχνάτε όμως ότι είμαστε στη φάση ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή, που δεν βοηθά να υπάρχουν εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας τις απογευματινές ώρες δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη, μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα, πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και αντιδράστε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε σε «ουδέτερη» ζώνη και να μην υπερασπιστείτε αυτό που θεωρείτε δίκαιο. Με ευγενικό τρόπο ξεκαθαρίστε τη θέση σας ή υποστηρίξτε όποιον νιώθετε ότι αδικείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενώ η μέρα ξεκινά σε ήπιους τόνους, μπορεί στην πορεία κάτι να σας κάνει να «βράζετε» ή να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης, ίσως στον χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Από την άλλη, αν πιστεύετε ότι μπορεί να πέσουν οι τόνοι και να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε, αλλά και να παρουσιάσετε το δικό σας τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, ίσως με ηρεμία και ψυχραιμία να πρέπει να τους εξηγήσετε αυτό που σκέφτεστε. Ο διάλογος πάντα σώζει την κατάσταση, ακόμη και σε συνθήκες ανάδρομου Ερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη θα παραμείνει όλη μέρα στον Καρκίνο και θα συναντήσει τις απογευματινές ώρες σε αντίθεση τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο τον ανάδρομο Ερμή, προσθέτοντας μια διάσταση νευρικότητας στην ημέρα. Αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας, καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη, προσέξτε σε μετακινήσεις, στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Είναι μια πιο απαιτητική μέρα και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Ιδιαίτερα με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά μπορεί να μην διακρίνετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενώ η μέρα ξεκινά σχετικά πιο χαλαρά, στην πορεία της δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις κι ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην ημέρα. Έτσι τις απογευματινές ώρες μπορεί να υπάρχει κλίμα έντασης, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό να χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο, αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί, όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα. Από την άλλη, γιατί να μην αξιοποιήσετε την ορμή που σας δίνουν οι όψεις της Σελήνης για να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ με το ταίρι σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντικό αυτές τις μέρες, που η Σελήνη βρίσκεται στο 6ο Ηλιακό σας σπίτι, είναι να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αγαπητοί μου Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Ακόμη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους στη δουλειά, για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο. Αν διαφωνείτε με κάτι εκθέστε με επιχειρήματα τις σκέψεις σας, αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Μερικές φορές, αγαπητοί μου Ιχθύες, μπορεί όντως να ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του ή να συμπεριφερθεί καλύτερα στις σχέσεις του. Όμως, αν οι άνθρωποι αυτοί δεν σας ρωτούν την άποψη σας, καλύτερα να μην επεμβαίνετε, ακόμη κι αν είναι φίλοι σας. Άλλωστε, αν βλέπετε κάτι στραβό κι η άλλη πλευρά δεν θέλει να το δει, δεν θα κερδίσετε κάτι επισημαίνοντας το. Για να σωθεί κάποιος χρειάζεται να κάνει μόνος του την προσπάθεια και όχι να στηρίζεται στις καλές προθέσεις και τη στήριξη των άλλων. Αφήστε που μπορεί να φανείτε πιεστικοί ή επικριτικοί χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Αυτό να το έχετε κατά νου σήμερα με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή που σας κάνει ιδιαίτερα ορμητικούς. Αξιοποιήστε τη μέρα μέχρι το απόγευμα για να επιλύσετε τις δικές σας υποθέσεις.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στα μουλωχτά και με ερωτηματικά η θαλάσσια επιχείρηση ανοιχτά του Λιβάνου
ΚΥΠΡΟΣ

Στα μουλωχτά και με ερωτηματικά η θαλάσσια επιχείρηση ανοιχτά του Λιβάνου

Στα μουλωχτά και με ερωτηματικά η θαλάσσια επιχείρηση ανοιχτά του Λιβάνου

Εταιρεία κατασκευών στα κατεχόμενα παρουσιάζεται στο περιοδικό Forbes
ΚΥΠΡΟΣ

Εταιρεία κατασκευών στα κατεχόμενα παρουσιάζεται στο περιοδικό Forbes

Εταιρεία κατασκευών στα κατεχόμενα παρουσιάζεται στο περιοδικό Forbes

Βόμβα σε γκαράζ κατοικίας στη Λακατάμια – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόμβα σε γκαράζ κατοικίας στη Λακατάμια – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Βόμβα σε γκαράζ κατοικίας στη Λακατάμια – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Δυσαρέσκεια με Κεραυνό και «αντάρτικο» των κομμάτων για τις πολλαπλές συντάξεις
ΚΥΠΡΟΣ

Δυσαρέσκεια με Κεραυνό και «αντάρτικο» των κομμάτων για τις πολλαπλές συντάξεις

Δυσαρέσκεια με Κεραυνό και «αντάρτικο» των κομμάτων για τις πολλαπλές συντάξεις

Δημοσκόπηση: Κοντά στα όρια του 50% ο Νικολέττος στο Παραλίμνι (πίνακες)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Κοντά στα όρια του 50% ο Νικολέττος στο Παραλίμνι (πίνακες)

Δημοσκόπηση: Κοντά στα όρια του 50% ο Νικολέττος στο Παραλίμνι (πίνακες)