Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 29 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 29.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 29 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Μολονότι στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση, ίσως και με κάποια νεύρα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη, αν την αξιοποιήσετε σωστά την όψη αυτή μπορεί μάλιστα να είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος και το μυαλό σας τρέχει σε άλλες εικόνες και παραστάσεις που σας προκαλούν νοσταλγία. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει μια πιο συναισθηματική και νοσταλγική διάθεση τις βραδινές ώρες. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε δίπλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν διστάζετε να δείξετε και την ευαίσθητη πλευρά σας. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία. Σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τις οικονομικές σας δοσοληψίες και τις οικονομικές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές, εκτός των ερωτικών. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε έναν φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με έναν καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος. Έμπνευση, αν μη τι άλλο, θα έχετε. Από την άλλη, ίσως νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους, ειδικά όσους είναι πιο αδύναμοι από σας ή άτομα που μπορεί να προστρέχουν σε σας από το περιβάλλον σας. Με κάποιο τρόπο η όψη αυτή ερεθίζει το κέντρο της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης και σίγουρα βοηθά να εκφράσετε κι εσείς την ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στη ζωή σας κάνοντας κάποιο φιλανθρωπικό έργο ή έστω μια μικρή, αλλά καλή πράξη για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Τρίτη, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και πιθανώς και εκνευρισμούς. Στην πορεία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ένα πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση, κλπ. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μάς κάνει πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων, ενώ από την άλλη δίνει και μια ρομαντική διάσταση στην προσωπική μας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο «στα κάγκελα» με διάφορα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Ευτυχώς στην πορεία το κλίμα στρώνει. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ξυπνάει μέσα σας τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αλλά και μνήμες από παλιά. Ξυπνάει όμως και τη δημιουργικότητα σας κι έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με το να διακοσμήσετε έναν χώρο, να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι κάτι που θα το βλέπετε και θα το χαίρεστε, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σας. Η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα σάς κάνει και πιο ρομαντικούς με τον σύντροφο σας. Βέβαια, αν είστε μόνες-οι, μπορεί να ξυπνάει και κάποιες παλιότερες απογοητεύσεις σε ερωτικό επίπεδο ή σχέσεις, που ενώ έδειχναν ότι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν, διαλύθηκαν με μυστήριο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Η μέρα ξεκινά δυναμικά, αλλά και με λίγη μεγαλύτερη ένταση και νεύρα στο περιβάλλον σας, είτε του σπιτιού είτε της δουλειάς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Εκμεταλλευτείτε την όψη για να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Από το απόγευμα κι έπειτα κανονίστε κάτι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό, για να περάσετε και κάποιες ώρες όμορφα χωρίς μεγάλη πίεση. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς κάνει κάπως νοσταλγικούς για μια σχέση του παρελθόντος ή μπορεί να δημιουργεί μια μικρή σύγχυση σε μια νέα ερωτική σχέση, που δεν έχετε σιγουρευτεί πλήρως για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς. Από την άλλη, ίσως σκέφτεστε ένα δικό σας άτομο και να ανακαλύψετε ταυτόχρονα ότι σκέφτεται κι εκείνο εσάς. Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να μιλήσετε με έναν φίλο-η, ένα συγγενικό σας πρόσωπο αν έχετε καιρό να τα πείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξεκίνημα της μέρας είναι λίγο πιο ανήσυχο και νευρικό και μπορεί να σας απασχολούν ζητήματα που αφορούν σε φιλικές σχέσεις ή σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μέχρι το μεσημέρι μπορεί όμως να βρείτε μια λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί, με τη βοήθεια ίσως και ενός συγγενικού προσώπου. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που είναι κυρίαρχη σήμερα, κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευοδώθηκαν στο παρελθόν ή σας έμειναν απωθημένο, ή σε συνεργασίες που είχαν όλα τα φόντα να επιτύχουν, αλλά έμειναν μόνο στις υποσχέσεις. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε συγχυσμένοι σε ό,τι αφορά κάποια επιλογή σας και να μπείτε σε πειρασμό να ρωτήσετε τη γνώμη των φίλων σας κι έτσι να μπερδευτείτε περισσότερο. Οι όψεις με τον Ποσειδώνα πολλές φορές δημιουργούν τέτοια σύγχυση. Από την άλλη, δεν παύει να είναι μια όψη που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θετικά, για να κανονίσετε μια ρομαντική έξοδο ή μια έξοδο για να απολαύσετε μια παράσταση ή κάποια άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως πιο πιεστικό και σας δημιουργεί και εκνευρισμό, κυρίως με θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή με ανωτέρους και προϊσταμένους. Στην πορεία όμως υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στη μέρα σας. Ίσως μάλιστα έχετε την όρεξη και τη διάθεση να μοιραστείτε με έναν φίλο ή και το ταίρι σας κάποιες ώρες στο σπίτι ή σε μια βόλτα έξω. Να πάτε ας πούμε για ένα χαλαρό περπάτημα και να πείτε τα νέα σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς κάνει να σκέφτεστε ίσως ένα επαγγελματικό σας πρότζεκτ και πώς αυτό μπορεί να σας αποφέρει κάποια έσοδα. Ή πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας προκειμένου να το κάνετε δουλειά και να κερδίζετε κάποια χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια κωλύματα στην επικοινωνία ή καθυστερήσεις στις πρωινές σας μετακινήσεις μπορεί να κάνουν το νευρικό σας σύστημα να χορεύει, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδικό. Βλέπετε στην πορεία της μέρας σάς περιμένει μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική σας ζωή. Το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να δείξετε τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του. Από την άλλη, αν είστε μόνες-οι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κάνει κλικ, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α μέσω φίλων. Αποφύγετε να σας πιάσει η νοσταλγία για σχέσεις αδιέξοδες ή σχέσεις που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι ιδιαίτερα πιεστική από το πρωί και θα χρειαστεί να αναθέσετε κάποιες δουλειές ή ευθύνες και σε άλλους, αν δεν θέλετε να καταλήξετε εξαντλημένοι μέχρι το βράδυ. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα στην πορεία της μέρας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα πιο προσωπικά, αλλά και του σπιτιού. Αν το περιβάλλον του σπιτιού σας δεν θυμίζει το ιδανικό σπίτι που θα θέλατε να έχετε, τότε ίσως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο μαζί του, κάνοντας τις δικές σας διακοσμητικές παρεμβάσεις, για να νιώθετε πιο όμορφα μένοντας μέσα σε αυτό. Ακόμη, το βράδυ ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης, το σώμα σας γενικότερα και βρείτε τι είδους διατροφή ή άσκηση πρέπει να κάνετε ώστε να νιώθετε σε φόρμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε δραματικές αλλαγές. Μια απλή αντικατάσταση των ανθυγιεινών με πιο υγιεινές επιλογές και όλα θα φαίνονται καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί «τρύπες» στα όρια σας κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Αν νιώθετε ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες τους σας παραζορίζουν, εσείς θέτετε τα όρια σας και καλό είναι να πείτε και ένα «όχι» ή ένα «φτάνει» για να μην ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε υποθέσεις άλλων. Ειδικά σε μια περίοδο που βάλλεστε ιδιαίτερα από πολλά και τα ενεργειακά σας αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα, καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε σε μια καλή κατάσταση για να σας βγάλουν και στην πορεία του Οκτωβρίου. Κατά τα άλλα, μπορεί να συζητάτε τώρα για θέματα μιας συνεργασίας ή σχέσης. Το να μοιραστείτε τις πολλές ευθύνες με ένα άτομο που εμπιστεύεστε μόνο καλό θα κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ίσως τα θέματα της καριέρας σας σε σχέση με τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς, με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο σας όλο και πιο πολύ σας απασχολούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη (και λόγω των συνθηκών) μιας άλλης εργασίας που μπορεί να τροφοδοτεί τις οικονομικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορεί να στρέφει το βλέμμα σας και σε άλλες διεξόδους. Βέβαια, σε αυτή την περίοδο καλά θα κάνετε να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, απλώς να σκεφτείτε περισσότερο τις προοπτικές σας. Η στιγμή να αναλάβετε δράση θα είναι σίγουρα μετά τις 20/10.

ΙΧΘΥΕΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ζυγό δίνει αίσθημα πίεσης και έντασης στο πρωινό της Τετάρτης ή μπορεί να υπάρχει και κυκλοθυμία και εναλλαγές στον τρόπο που νιώθετε, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και μια εξωτερική πηγή ερεθισμάτων. Κάτι φαίνεται πάντως το πρωί να σας αγχώνει ή να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στην πορεία της μέρας το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς, ενώ ξυπνά μέσα σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Τώρα, αν είστε μόνες-οι, μπορεί αυτή η ρομαντική διάθεση να σας προκαλέσει απογοήτευση, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι, ώστε να μιλάμε μαζί τους και να αποφορτιζόμαστε. Άλλωστε εσείς οι Ιχθύες έχετε πάντα και τις καλλιτεχνικές σας διεξόδους. Ακόμη κι αν δεν είστε οι ίδιοι δημιουργοί, ξέρετε να απολαμβάνετε τις δημιουργίες των άλλων.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)
ΚΥΠΡΟΣ

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Διαμελισμένη η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Θέκλα - Τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα
ΚΥΠΡΟΣ

Διαμελισμένη η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Θέκλα - Τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα

Διαμελισμένη η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Θέκλα - Τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα

Ο Πρ. Χριστοδουλίδης προανήγγειλε ανακοινώσεις για εκσυγχρονισμό Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρ. Χριστοδουλίδης προανήγγειλε ανακοινώσεις για εκσυγχρονισμό Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Ο Πρ. Χριστοδουλίδης προανήγγειλε ανακοινώσεις για εκσυγχρονισμό Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Στα pushbacks προσφύγων από την ΚΔ αναφέρεται η έκθεση των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2023
ΚΥΠΡΟΣ

Στα pushbacks προσφύγων από την ΚΔ αναφέρεται η έκθεση των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2023

Στα pushbacks προσφύγων από την ΚΔ αναφέρεται η έκθεση των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2023

Ενόχληση Ελλάδας απο την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
ΕΛΛΑΔΑ

Ενόχληση Ελλάδας απο την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ενόχληση Ελλάδας απο την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα