Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 20 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 20.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 20 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Κριοί, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Μην τις αφήσετε για τις επόμενες δυο μέρες, διότι θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία δίνει κι έναν ιδιαίτερα ερωτικό τόνο στη μέρα σας, οπότε κανονίστε μια έξοδο, διότι μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις αν είστε μόνες-οι! Σημαντική μέρα και για διαπραγματεύσεις ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία, τις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, κλπ. Σήμερα άλλωστε επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους φιλικούς σας Ιχθύς, έτοιμη να μας προσφέρει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ένα υπέροχο θέαμα στη φάση της Πανσελήνου. Σήμερα μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για αύριο. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ ή να ρομαντζάρετε με το ταίρι σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η δημιουργική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία σε ζώδια του αέρα όπως το δικό σας, εκτός της δημιουργικότητας, σας δίνει και μια ευκολία σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο απόψε το βράδυ για να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας ή να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα. Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Σελήνη από τους φιλικούς σας Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση Πανσελήνου μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη θετική σας στάση απέναντι στα πράγματα. Βέβαια, για κάποιο μακροπρόθεσμο στόχο σας μπορεί να νιώσετε λίγο μετέωροι σήμερα, αλλά θα είναι παροδικό.

ΛΕΩΝ
Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έννοιες σας σήμερα και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κυκλοθυμικούς, καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση της Πανσελήνου απόψε μετά τα μεσάνυχτα. Αν και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιο αγχώδεις και ανήσυχους μέσα στη μέρα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε, μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε πρώτα και μετά να την κοινοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία, δίνοντας ένα ξεχωριστό, αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στην ημέρα σας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ιδιαίτερα για οικονομικούς λόγους ή κάποιες επαγγελματικές επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Η Πανσέληνος, που σχηματίζεται απέναντι σας στους Ιχθύς απόψε μετά τα μεσάνυχτα, σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικό. Πιο πιεσμένοι μπορεί να νιώσετε σε μια σχέση ή συνεργασία οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο των Ιχθύων, έτοιμη να σχηματίσει την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς.Θετικά νέα μπορεί να έχετε και για μια δουλειά αν έχετε στείλει κάποιο βιογραφικό ή αν ψάχνετε γενικότερα. Το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία είναι ιδιαίτερα τυχερό για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και βοηθά σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, σπουδές, πνευματική εργασία, αλλά και στα ερωτικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, έτοιμη να σχηματίσει την αποψινή Πανσέληνο μετά τα μεσάνυχτα. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για τα ερωτικά σας, αν θέλετε να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού ή να εκφράσετε τα ιδιαίτερα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας, καθώς σχηματίζεται το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για οικονομικά θέματα επιλέξτε την για καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί η Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και να δημιουργεί λίγο περισσότερο άγχος ή και απρόοπτα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και εν όψει της Πανσελήνου που θα σχηματιστεί μετά τα μεσάνυχτα, αλλά το πολύ ωραίο τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Δία, μια ώρα πριν την Πανσέληνο, χαρακτηρίζει την ενέργεια όλης της μέρας που παίρνει μια ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση. Έτσι, μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη να έχετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας για να ανταλλάξετε ιδέες. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας, είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε ή και να κάνετε μια συμφωνία που θα αποβεί θετική για το μέλλον της καριέρας σας. Για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί κάποιο οικογενειακό θέμα να σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, αλλά επηρεάζει όλη τη Δευτέρα, είναι ευνοϊκή για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με φαντασία και επινοητικότητα. Η μέρα προσφέρεται, εκτός των άλλων, όμως και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών. Βλέπετε σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στον τομέα των οικονομικών. Ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση ή να βρείτε κάποια δουλειά που, πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων σας, να σας προσφέρει κι ένα καλύτερο οικονομικό πλαίσιο. Όμως και σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για μια ωραία συνάντηση, που μαζί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα απογειώσει τη ρομαντική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές. Σήμερα επηρεάζεστε από το τρίγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Δία στον ζώδιο σας, μια όψη που είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε όμως το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης σε κάποια ζητήματα οικονομικά ή δημιουργεί άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας, αλλά είναι παροδικό και πιο αισθητό κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων, για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας, αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας βρίσκονται σε οικονομικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στο ζώδιο σας και θα έχετε ίσως μεγαλύτερη ένταση, καθώς ετοιμάζεται να σχηματίσει την Πανσέληνο λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να είστε πιο αγχώδεις για μια σχέση ή συνεργασία.

Πηγή: asibiliou.gr









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή
ΚΥΠΡΟΣ

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)
ΚΥΠΡΟΣ

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους