Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 6 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 6.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 6 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Ο Σεπτέμβριος, ο μήνας των ξεκινημάτων, πολλές φορές μοιάζει με την Πρωτοχρονιά. Βάζουμε νέους στόχους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο για την επανεκκίνηση μετά τις διακοπές. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, με τις εξαιρετικές όψεις που θα έχουμε, να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις μας με τους άλλους. Αν έχετε ήδη επισημάνει κάποια πράγματα που θέλουν αλλαγή, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το πράξετε. Είτε οι στόχοι είναι προσωπικοί και αφορούν τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία, τη δουλειά, τους συνεργάτες ή την ερωτική σας ζωή, έχετε την καταλληλότερη ευκαιρία να συντονιστείτε με το σύμπαν και να σηκώσετε τα μανίκια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλή ενέργεια και αισιοδοξία κι έτσι πρέπει αγαπητοί μου Ταύροι, διότι τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας, σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς. Έχετε στο πλευρό σας σημαντικές βοήθειες και θα έχετε και ώθηση στα δημιουργικά και επαγγελματικά σας σχέδια, όπως και στα προσωπικά. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι ευλογία για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο σε θέματα καριέρας, ενώ το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ευνοεί τη δράση, την αποφασιστικότητα και τις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μας σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας αν εστιάσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας. Η σημερινή, όπως και οι επόμενες ημέρες σας καλούν να εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στα νέα ξεκινήματα και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν. Η σημερινή μέρα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα ερωτικών σχέσεων, διασκέδασης, χαράς, παιδιών αν είστε γονείς ή επιθυμείτε διακαώς να αποκτήσετε έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια δυνατή εβδομάδα έρχεται, με τη Σελήνη έτοιμη να ξεκινήσει ακόμη έναν σεληνιακό κύκλο με την αυριανή Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Οι ώρες που προηγούνται της Νέας Σελήνης κοσμούνται από δυο εξαιρετικές όψεις, αυτή του τριγώνου Άρη-Πλούτωνα και του τριγώνου Αφροδίτης-Δια. Αν μη τι άλλο, το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας και υπόσχεται να έχετε ανταπόκριση. Η μέρα δεν θα είναι ακριβώς ξεκούραστη για σας, αφού θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, θα χρειαστεί ίσως να σκεφτείτε αρκετά ή να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα σχέδια σας. Φυσικά την ενέργεια της Νέας Σελήνης σε νέα ξεκινήματα πρέπει να την αξιοποιήσουμε μόλις το φεγγάρι πάρει λίγο φως και αρχίσει να γίνεται ορατό στον ουρανό, δηλαδή σε δυο μέρες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινά με ένα πάρτι όψεων που θα επηρεάσουν το ζώδιο σας και μάλιστα ιδιαίτερα θετικά. Η πρώτη όψη αφορά το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Κι επειδή αυτή η όψη συντονίζεται με την αυριανή Νέα Σελήνη, κάπως φαίνεται ότι θα αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτό μπορεί να προκύψει από μια νέα δουλειά ή από μια έξτρα δουλειά που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του εισοδήματος σας. Φυσικά, είναι μια καλή περίπτωση να δείτε και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ή να επενδύσετε τα χρήματα σας, παίρνοντας συμβουλές από τους κατάλληλους ανθρώπους. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες για ευχάριστες επαφές, πιθανώς όμως και για μια συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα εβδομάδα έρχεται με συναρπαστικά νέα, καθώς τόσο οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα όσο κι η αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σάς θέλουν πρωταγωνιστές της για ένα σωρό καλούς λόγους. Αν μέχρι τώρα δεν νιώσατε ότι σε αυτή τη χρονιά καταφέρατε πολλά, τώρα θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε τα νέα σας ξεκινήματα και να θέσετε τους νέους και φιλόδοξους στόχους σας. Σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να υιοθετήσετε στη ζωή σας και χωρίς κανένα δισταγμό πάρτε τη θέση του πρωταγωνιστή, διότι σας ανήκει αυτή την περίοδο. Σήμερα, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και σε θέματα ερωτικών σχέσεων, αλλά και στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ
Σε αυτή τη φάση κάτι φαίνεται να σας τραβάει προς το παρελθόν σας ή κάτι σας απασχολεί και κλέβει την προσοχή και την ενέργεια σας από αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε, που είναι το τώρα και το μέλλον σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε, αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζετε κι εσείς θα αγχώνεστε. Άρα προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, ώστε η ζωή σας να γίνει πιο εύκολη στο τώρα. Σήμερα έχετε μια τεράστια βοήθεια, το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Υδροχόο. Αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στην 25η μοίρα, αποκλείεται να μην υπάρξει μια θετική είδηση μέσα στη μέρα σας ή μια συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμη κι εσείς οι μοναχικοί ταξιδιώτες της ζωής έχετε ανάγκη πού και πού να μοιράζεστε με τους άλλους τις χαρές ή τις λύπες, τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι επιδιώκετε να είστε μόνοι, απλά ότι τα πάτε καλά και με τη μοναξιά, όπως και με τη συντροφικότητα. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα ετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή Νέα Σελήνη, δίνοντας έμφαση στο «εμείς» και το «μαζί». Είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική, το σίγουρο είναι πως η παρέα θα σας πάει καλύτερα και θα νιώσετε κι εσείς πιο δυνατοί μέσω αυτής. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σάς κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά προσέξτε λίγο στην επικοινωνία μην είστε πολύ καυστικοί ή επικριτικοί με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας φιλοδοξιών που να σας απασχολεί περισσότερο στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας κι είναι λογικό, αφού οι περισσότερες όψεις -όπως και η αυριανή Νέα Σελήνη- προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν. Έτσι, είτε είστε σε φάση που αναζητάτε μια εργασία ή μια καλύτερη εργασία ή στη φάση που επιδιώκετε μια προαγωγή, αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικές για τα ευρήματα σας. Σήμερα το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σάς δίνει δύναμη, αλλά και θάρρος, να διεκδικήσετε αυτά που νιώθετε ότι σας ανήκουν. Από την άλλη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές, πιθανώς και με όφελος σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα ευχάριστο ξεκίνημα εβδομάδας έρχεται, ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα κι αφού πρώτα ξεπεράσετε τις συμπληγάδες του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τις πρώτες πρωινές ώρες. Το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας υποδαυλίζει τις φιλοδοξίες σας, ενώ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών, δουλειάς, αλλά και ταξιδιών. Δεν είναι ανάγκη να τα προγραμματίσετε τώρα, αλλά μπορείτε κάλλιστα να τα σχεδιάσετε. Γενικώς η τάση σας θα είναι να δείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια πιο εσωτερική μέρα είναι για σας η Δευτέρα, όχι απαραίτητα άκεφη, αλλά θα είστε σε φάση μεγαλύτερης εσωστρέφειας, προσέχοντας πράγματα στην καθημερινότητα σας, που με τους συνήθεις γρήγορους ρυθμούς σας δεν τους δίνετε την πρέπουσα σημασία. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας. Να βλέπετε πώς αντιδρούν οι άνθρωποι γύρω σας, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο και να τα καταγράφετε όλα αυτά χωρίς απαραίτητα να μιλάτε ή να εκφέρετε άποψη. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα προσωπικό ή οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, το βλέμμα και την προσοχή σας κλέβουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα αυτές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας. Μπορεί να είναι η σχέση με τον σύντροφό σας, έναν φίλο ή έναν συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας των σχέσεων υπερτονίζεται σε αυτή τη φάση κι από την επιρροή της αυριανής Νέας Σελήνης, που θα φέρει νέα δεδομένα σε αυτό τον τομέα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα ή και σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία σας.

Πηγή: asibiliou.gr









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για απάτη 645 εκ. - Και Κύπριοι αστυνομικοί στις έρευνες
ΚΟΣΜΟΣ

Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για απάτη 645 εκ. - Και Κύπριοι αστυνομικοί στις έρευνες

Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για απάτη 645 εκ. - Και Κύπριοι αστυνομικοί στις έρευνες

Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Πάρτι διαφθοράς με αναβολές στο στρατό
ΚΥΠΡΟΣ

Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Πάρτι διαφθοράς με αναβολές στο στρατό

Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Πάρτι διαφθοράς με αναβολές στο στρατό

Ο Έφορος Εκλογών στον Πολίτη 107.6 για τις 20.890 μετακινήσεις ψηφοφόρων – Μαζικές αιτήσεις από κομματικά επιτελεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Έφορος Εκλογών στον Πολίτη 107.6 για τις 20.890 μετακινήσεις ψηφοφόρων – Μαζικές αιτήσεις από κομματικά επιτελεία

Ο Έφορος Εκλογών στον Πολίτη 107.6 για τις 20.890 μετακινήσεις ψηφοφόρων – Μαζικές αιτήσεις από κομματικά επιτελεία

Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά Λευκορωσίας - Στο κάδρο ξανά η Κύπρος με δύο εγγεγραμμένες εταιρείες όπλων
ΚΥΠΡΟΣ

Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά Λευκορωσίας - Στο κάδρο ξανά η Κύπρος με δύο εγγεγραμμένες εταιρείες όπλων

Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά Λευκορωσίας - Στο κάδρο ξανά η Κύπρος με δύο εγγεγραμμένες εταιρείες όπλων

Η Ολυμπιακή Φλόγα άρχισε το ταξίδι της - Αντίστροφη μέτρηση για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα άρχισε το ταξίδι της - Αντίστροφη μέτρηση για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ολυμπιακή Φλόγα άρχισε το ταξίδι της - Αντίστροφη μέτρηση για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες