Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 31 Αυγούστου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 31.8.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 31 Αυγούστου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας, ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κι έτσι οι επαφές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πορεία της μέρας, με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα με συνεργάτες ή με τη δουλειά σας και μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες και να τα κάνετε όλα τέλεια. Εστιάστε σε αυτά που μπορείτε πραγματικά να κάνετε και ευχαριστούν τουλάχιστον εσάς. Το τέλος της μέρας θα είναι πολύ πιο άνετο και θα πάρετε ικανοποίηση από τις επαφές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση και ακόμη και αν έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πρωινές ώρες αν μη τι άλλο θα είναι πιο διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Το απόγευμα μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που σχετίζονται είτε με φίλους ή συνεργάτες, είτε ακόμη και με τα παιδιά αν είστε γονείς. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι τους, ειδικά αν είναι σε φάση προετοιμασίας για το σχολείο. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία φέρνει ένα καλύτερο κλίμα σε θέματα επαγγελματικά και οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί σας ή είναι προϊστάμενοι σας μπορεί να σας στηρίζουν και να σας δείχνουν την εκτίμηση τους. Από την άλλη κι εσείς ξέρετε πώς να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας, να τους κάνετε να νιώθουν ομάδα και να μοιράζεστε όχι μόνο τα άγχη, αλλά και τις χαρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης και οι πρωινές ώρες, με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη, κυλούν πιο ευχάριστα κι αν καταπιάνεστε με όσα σας αρέσουν και αγαπάτε θα σας φανούν ακόμη καλύτερες. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι, καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα τελειώσει με την αισιόδοξη όψη Σελήνης-Δία, που κάνει το μυαλό σας να σκέφτεται με πιο αισιόδοξο τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν σπουδές, δουλειά ή και ταξίδια που θέλετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και στο πιο εσωτερικό και αθέατο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο, που είναι αρκετά πιο κλειστός κι εσωστρεφής. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μιλάτε σε άνθρωπο, αλλά ότι πολλά από αυτά που σκέφτεστε, σχεδιάζετε ή πιστεύετε, θα θέλετε να τα διατηρήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Κάποια προβλήματα σε σχέση με το μέλλον της καριέρας ή των σπουδών σας μπορεί να νιώθετε ότι δεν λύνονται ή ότι δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που επιθυμείτε τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, αλλά το να σκέφτεστε συνέχεια και να υπεραναλύετε στο μυαλό σας τα ίδια και τα ίδια θέματα δεν τα επιλύετε, απλά σας κάνουν να αγχώνεστε περισσότερο. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο και ίσως κι εσείς λίγο πιο δημιουργικοί στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ
Ενώ οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο ευχάριστες, στην πορεία της ημέρας οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βρουν να μην συμφωνείτε με κάποιο άτομο στον χώρο της δουλειάς, ή ακόμη χειρότερα μπορεί να μπαίνετε σε διαδικασία να αμφισβητείτε ακόμη και τον εαυτό σας. Σε αυτές τις στιγμές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε όποιον νιώθετε πιο κοντά σας και να συζητήσετε μια κατάσταση ξέροντας πως η άλλη πλευρά έχει μια θετική σκέψη για σας. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας στενός φίλος ή συγγενής θα έχει να σας δώσει κάποια λύση, σίγουρα όμως θα σας φτιάξει τη διάθεση και τη λύση θα τη βρείτε μόνοι σας. Το βράδυ της Τρίτης, με την αρμονική όψη Σελήνης-Δία, προσφέρεται για μια έξοδο, για να δείτε φίλους ή απλώς για να χαλαρώσετε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και μπορεί η διάθεση σας το πρωί να είναι πιο ευχάριστη, φαίνεται ότι στην πορεία της μέρας δύσκολα θα γλιτώσετε τον εκνευρισμό και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Βλέπετε η Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας, συμβάλλοντας στο να μην μπορείτε να ηρεμήσετε, καθώς όλο και κάποιος μπορεί να σας πατάει ένα κουμπί που ερεθίζει το νευρικό σας σύστημα. Απέναντι σε όλο αυτό προτιμήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μην βιαστείτε να είστε αρνητικοί. Τα πράγματα στο τέλος της μέρας θα εξελιχθούν καλά, ανεξαρτήτως με ό,τι κι αν σας έχει ενοχλήσει ενδιάμεσα.

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας κάνει το ξεκίνημα της μέρας ιδιαίτερα ευχάριστο για τις επαφές σας και γενικότερα γι’ αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Όμως, από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να σας πιάνει άγχος όχι απαραίτητα για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά ίσως έχετε μια ανησυχία γενικά για όσα έρχονται αυτό το φθινόπωρο. Κάποιες φορές όμως, οι φόβοι μας είναι μεγαλύτεροι από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα που έχετε να αντιμετωπίσετε στην πραγματικότητα. Μην φτιάχνετε λοιπόν σενάρια καταστροφής και καταστρέφετε έτσι τη διάθεση σας. Το βράδυ της Τρίτης είναι πολύ πιο ευχάριστο, γι’ αυτό κανονίστε κάτι με τον σύντροφο ή τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα εμπιστοσύνης εγείρονται σήμερα, καθώς μπορεί άτομα από το παρελθόν, που πιθανώς σας είχαν πληγώσει με τη συμπεριφορά τους, να επανακάμπτουν στη ζωή σας και να περιμένουν να έχετε απέναντι τους την ίδια θετική συμπεριφορά που είχατε και παλιά. Σαφώς κι εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να δώσετε συγχωροχάρτι και να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ας έχετε το νου σας για κάποια ευκαιρία που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα έξτρα έσοδο. Πιθανώς να έχετε και μια ευκαιρία για μια επένδυση ή ευχάριστα νέα σε σχέση με κάποιο ακίνητο ή την οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα ξεκινά με μια αρμονική όψη ανάμεσα στη Σελήνη στους Διδύμους και την Αφροδίτη στον Ζυγό κι έτσι η διάθεσή σας θα είναι πιο ευχάριστη τις πρωινές ώρες, ενώ κι οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι ευχάριστες. Όμως μέσα σε αυτό το κλίμα προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας. Δεν είναι ανάγκη να ωραιοποιείτε καταστάσεις ούτε φυσικά, προκειμένου να είστε ευχάριστοι, να αποκρύπτετε την αλήθεια, ειδικά αν αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς κι ας δυσαρεστηθούν κάποιοι τώρα. Το μεσημέρι μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος ή μια αίσθηση σύγχυσης για την πορεία κάποιων θεμάτων που αφορούν είτε σε μια συνεργασία είτε σε μια σχέση. Πολύ πιο γλυκά και ευχάριστα θα ολοκληρωθεί η μέρα με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία, που μάλιστα μπορεί να έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα ξεκινά με πιο θετικό κλίμα, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, αλλά οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα είτε στις μετακινήσεις σας είτε με το μεταφορικό μέσο που ταξιδεύετε. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή εκνευρισμός και ταλαιπωρία. Γενικότερα, προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί, αλλά και πιο ψύχραιμοι. Ακόμη, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τυχόν διαφορές στον τρόπο σκέψης και δράσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας. Μπορείτε μια χαρά να διαφωνείτε με τους άλλους και να εξακολουθείτε να αγαπιέστε ή να συνεργάζεστε αρμονικά. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Ακόμη, ασχοληθείτε σήμερα με θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα ξεκινά με την ευχάριστη όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, που φτιάχνει τη διάθεση σας από το πρωί. Βέβαια, κάποια θέματα οικονομικά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν προς το απόγευμα και να νιώθετε κάπως σε σύγχυση σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν είναι ανάγκη να προβάλλετε τους φόβους σας και να θεωρείτε απαραίτητα ότι θα ισχύσει ένα αρνητικό σενάριο. Το τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Δία τις βραδινές ώρες κάνει ξεχωριστό το βράδυ της Τρίτης κι εσάς ιδιαίτερα τυχερούς. Αντί να ανησυχείτε και να σας πιάνει αγωνία για το μέλλον, τηλεφωνήστε σε ένα φίλο και κανονίστε μια συνάντηση, βγείτε για ένα ωραίο δείπνο σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και γενικότερα ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι θα είναι προτεραιότητα σήμερα. Αν δεν είστε κοντά με την οικογένεια σας μπορεί να είναι άτομα που συμβιώνετε μαζί τους, ένας πολύ στενός φίλος που τον θεωρείτε οικογένεια πια ή μπορεί ακόμη να είναι το ίδιο το ακίνητο που μπορεί να σας απασχολεί. Τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να νιώσετε λίγο πιο πιεσμένοι στις υποχρεώσεις σας ή να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας πιέζουν κι αυτό να σας προκαλεί άγχος. Η μέρα θα τελειώσει με πολύ πιο ευχάριστα συναισθήματα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία. Είτε αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, να μαγειρέψετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παραγγείλετε και να βάλετε να δείτε μια ταινία, είτε να ταξιδέψετε νοερά διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακούγοντας μουσική, θα είστε πιο ήρεμοι και πιο ικανοποιημένοι.

Πηγή: asibiliou.gr









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα σε όλο τον θύλακα μιλούν οι κάτοικοι

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή
ΚΥΠΡΟΣ

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή

Για προσπάθεια φίμωσης από τον Αρχηγό κάνει λόγο ο Λοϊζίδης («ΙΣΟΤΗΤΑ») - Δείτε την επιστολή

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)

Ελλάδα - Ηλεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στους Σχίνους Ζαχάρως - Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο (βίντεο & εικόνες)

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)
ΚΥΠΡΟΣ

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη μέρα μεσημέρι, το θύμα μόλις είχε φύγει από τον αστυνομικό σταθμό - Σε κρίσιμη κατάσταση (φώτος)

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους

Ο Δρ Παρασκευά για ένταξη Κοσόβου στο ΣτΕ: Ουσιώδεις διαφορές με την περίπτωση του ψευδοκράτους