Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 3 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 3.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 3 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, όμως στην πορεία αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ίσως νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Ή απλώς να μην έχετε κέφια. Το βραδάκι όμως, καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα, παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε μόνο ότι σημαντικό στην επικοινωνία με τους άλλους είναι να ακούτε κιόλας αυτά που έχουν να σας πουν. Απόψε κανονίστε κάτι διασκεδαστικό, είτε στο σπίτι είτε εκτός, διότι είναι βέβαιο ότι στο τέλος της η μέρα θα σας ανταμείψει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο-η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί ένας συνεργάτης να σας αποσπά από τη δουλειά σας με τις δικές του απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία, αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ίσως πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε. Ίσως χρειάζεται να το εξηγήσετε με απλά λόγια και σίγουρα πολύ χιούμορ. Το βράδυ ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την οικογένεια και γενικώς προσπαθήστε να ξεκουραστείτε μετά από μια έντονη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μολονότι μέχρι το απόγευμα έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα οικονομικά σας, στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται και με τη νοητική υπεροχή σας καταφέρνετε να τους γοητεύσετε όλους και τελικά να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε. Η Σελήνη από τον Λέοντα, από τις 18:58 κι έπειτα, προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια, δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές, καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Το βράδυ της Παρασκευής προσφέρεται κι αν θέλετε να φύγετε για το γουηκέντ με την παρέα σας και γενικότερα θα είναι πιο εξωστρεφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή με μια προσωπική σχέση. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί με τον τρόπο που γίνεται ή μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας κι έναν συνεργάτη ή τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και από το απόγευμα κι έπειτα, που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ακόμη, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. Πολλά θα αλλάξουν αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε μην βιάζεστε να βγάλετε τώρα συμπεράσματα. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει καλύτερα τις βραδινές ώρες. Κανονίστε μια έξοδο με το ταίρι σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα κι οι πρωινές ενοχλήσεις θα γίνουν παρελθόν μέχρι το βράδυ.

ΛΕΩΝ
Μέχρι το απόγευμα είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Παρασκευής έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ή αν είστε γονείς να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και να χαρείτε κάποιες ώρες μαζί τους. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σάς περιμένει, που με κάποιο τρόπο γίνεστε οι πρωταγωνιστές του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι, είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Το βραδάκι, με τη Σελήνη στον Λέοντα, ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με έναν συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε περισσότερη κούραση και να θέλετε απλώς να αράξετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτε.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το απόγευμα είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα. Κάποιο τηλεφώνημα με έναν φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια έξοδος με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα απογειώσει τα κέφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά, που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη, σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης, αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Τα θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν ακόμη και το γουηκέντ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη περνά στον Λέοντα το απόγευμα και βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα, θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα, προτιμήστε τις βραδινές ώρες μετά τις 19:00! Το βράδυ είναι σίγουρα και πιο διασκεδαστικό και χαλαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το απόγευμα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας, διότι έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως, στο τέλος νιώθετε κόπωση μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δε μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το βράδυ στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το απόγευμα και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες, όμως στην πορεία της μέρας, με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα, ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και να προσεγγίσετε με πιο καθαρό μυαλό και πνεύμα πρακτικότητας τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το απόγευμα θα είναι βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να τις διατηρήσετε και στη διάρκεια του χειμώνα.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»

Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»

Ανακαλούνται επ
ΚΥΠΡΟΣ

Ανακαλούνται επ' αόριστον όλες οι άδειες χρήσης πυροτεχνημάτων μετά την πυρκαγιά στο Χα Ποτάμι

Ανακαλούνται επ' αόριστον όλες οι άδειες χρήσης πυροτεχνημάτων μετά την πυρκαγιά στο Χα Ποτάμι

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον προπονητή - Και διάταγμα απαγόρευσης να πλησιάζει παιδιά μετά την αποφυλάκισή του

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον προπονητή - Και διάταγμα απαγόρευσης να πλησιάζει παιδιά μετά την αποφυλάκισή του

Οκτώ χρόνια φυλάκιση στον προπονητή - Και διάταγμα απαγόρευσης να πλησιάζει παιδιά μετά την αποφυλάκισή του

Κατεχόμενα/Λεύκα: Για μεγάλες αναπτύξεις στην παραλία Καζιβερών γράφει η Γενί Ντουζέν - «Δημιουργείται νέο Τρίκωμο»
ΚΥΠΡΟΣ

Κατεχόμενα/Λεύκα: Για μεγάλες αναπτύξεις στην παραλία Καζιβερών γράφει η Γενί Ντουζέν - «Δημιουργείται νέο Τρίκωμο»

Κατεχόμενα/Λεύκα: Για μεγάλες αναπτύξεις στην παραλία Καζιβερών γράφει η Γενί Ντουζέν - «Δημιουργείται νέο Τρίκωμο»

Κούρεμα καταθέσεων: Απέρριψε αγωγή κατά Δημοκρατίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας
ΚΥΠΡΟΣ

Κούρεμα καταθέσεων: Απέρριψε αγωγή κατά Δημοκρατίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Κούρεμα καταθέσεων: Απέρριψε αγωγή κατά Δημοκρατίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας