Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 30 Αυγούστου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 30.8.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 30 Αυγούστου;



ΚΡΙΟΣ
Φτάνουμε στην περίοδο του χρόνου που οι άλλοι αρχίζουν να γίνονται πιο σημαντικοί στην καθημερινότητα σας και η ενέργεια, η σκέψη και η δράση σας με κάποιο τρόπο καθορίζεται ή παραμετροποιείται από εκείνους. Στο επόμενο διάστημα της πορείας του Ερμή θα έχετε περισσότερες επαφές, συνομιλίες, προτάσεις, συνέργειες, νέες συνεργασίες, αλλά και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα γνωρίσετε κόσμο και θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Ο Ερμής στον Ζυγό αγαπά την κίνηση και τις γοργές εξελίξεις, έτσι μετά από μια αρκετά στάσιμη φάση ειδικά τον Αύγουστο και λόγω των διακοπών, τώρα οι ρυθμοί θα είναι αισθητά πιο ανεβασμένοι. Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους εξάπτει την περιέργεια σας και ίσως θέλετε να διερευνήσετε διάφορα πράγματα, είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στην περιοχή που μένετε. Είναι μια μέρα με πολλές επαφές με τους άλλους, συζητήσεις, αλλά και μετακινήσεις. Πιθανώς κάποιοι επιστρέφετε από διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό είναι… οι πηχυαίοι αστρολογικοί τίτλοι σήμερα και για σας αυτό σημαίνει πολύ πιο γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Από δω και κάτω θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητώντας τους κατάλληλους θεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους, γυμναστές, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη φόρμα σας και να πετάξετε την τεμπελιά από πάνω σας. Ακόμη, θα είναι μια περίοδος με εξελίξεις σε σχέση με τα θέματα εργασίας και θα ψάξετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας υποστηρίξουν. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τη δουλειά θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ζωδιακή αλλαγή του Ερμή είναι το σπουδαίο αστρολογικό νέο της ημέρας, αφενός γιατί είναι κυβερνήτης σας κι αφετέρου σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα προεκτείνει τη διαμονή του μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτή η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, αφού θα επιτρέπει στην κρίση σας να λειτουργεί καλύτερα, θα έχετε περισσότερη όρεξη και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο ερωτικά και φιλικά και θα είναι μια ωραία περίοδος και για θέματα που αφορούν στα παιδιά. Αν είχατε υπόψη σας να ενισχύσετε την επιχείρηση σας ή να βάλετε μπροστά ένα άλλο δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας την ψυχή της παρέας από τη μια, βαραίνοντας όμως λίγο το πρόγραμμα σας με διάφορες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό είναι η σημαντική αστρολογική αλλαγή της ημέρας, που σαφώς θα σας επηρεάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς εξαιτίας και της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του από το τέλος Σεπτεμβρίου κι έπειτα θα προεκτείνει την επιρροή του μέχρι και τις 6/11. Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα νέα σας ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Σαφώς οι σχέσεις με την οικογένεια, τους συγκατοίκους σας θα επηρεαστούν πιο πολύ και θα πρέπει να μάθετε να ακούτε περισσότερο εκτός από το να εκφράζετε τις δικές σας σκέψεις. Σήμερα πάντως είναι μια μέρα που αποδιοργανώνει κάπως τη συγκέντρωση σας, η οποία θα διαχέεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό δεν παύει να την κάνει μια άνετη και διασκεδαστική μέρα για σας.

ΛΕΩΝ
«Ανακαλύπτω και μαθαίνω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δική σας πρόβλεψη αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό από σήμερα, σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε! Κάτω από την επιρροή του γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής, θα διευκολυνθείτε τόσο σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας, σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ενώ θα είστε και πιο επινοητικοί στην προώθηση και τη διαφήμιση των ταλέντων σας. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε υπερεντατικούς ρυθμούς και τίποτε δεν θα ξεφεύγει από την προσοχή σας. Η επαφή με φίλους σήμερα θα τονώσει τη διάθεση σας, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στους φιλικούς σας Διδύμους και θα ευνοεί τις συνέργειες, τη συνεργασία, αλλά και τις επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή μόνο σε θέματα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας και το μυαλό σας ηρεμεί κάπως, καθώς κάθε μέρα τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να σας κατέκλυζαν άπειρες ιδέες ή και πληροφορίες και δεν ξέρατε όμως τι ήταν σωστό και τι λάθος. Από τη νέα του θέση, θα δώσει περισσότερη πρακτικότητα στη σκέψη σας, θα βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα, να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί στις επαφές σας με τους άλλους και να οργανώσετε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας. Θα μπορέσετε επίσης με περισσότερη διαύγεια να απομονώσετε εκείνη την ιδέα ή πρόταση, που θα δώσετε την ενέργεια σας για να υλοποιηθεί. Σήμερα θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τα θέματα της δουλειάς και γενικότερα των υποχρεώσεων και της καριέρας σας, χαλώντας λίγο την ανάλαφρη διάθεση σας το απόγευμα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική η μέρα.

ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο σας σήμερα, αγαπητοί μου Ζυγοί, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Εκεί λοιπόν που σας είχε κουράσει η στασιμότητα, δεν ξέρατε πώς και αν πρέπει να κάνετε σχέδια, έρχεται η μαγική μέρα που όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας. Το ταλέντο της επικοινωνίας, που το έχετε από τα γεννοφάσκια σας, ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη θέση του Ερμή το επόμενο διάστημα και θα νιώσετε μια πνευματική υπερδιέγερση. Νέες ιδέες, προτάσεις, έρευνα, σπουδές, μετακινήσεις, αγορές, διαφήμιση, εμπόριο, διαδίκτυο, όλα ευνοούνται από σήμερα και για το επόμενο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε το! Σήμερα μάλιστα έχετε ακόμη έναν άσο στο μανίκι σας, τη στήριξη από τη Σελήνη στους Διδύμους, επίσης ένα ζώδιο του αέρα όπως το δικό σας, που ευνοεί την επικοινωνία και τις επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό, που για το δικό σας ζώδιο βέβαια θα καταλάβει ένα πολύ πιο μυστικό, κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μην κάνοντας ιδιαίτερα έκδηλη το επόμενο διάστημα ούτε τη σκέψη ούτε τη δράση σας. Είναι σαν να προετοιμάζετε κάτι, π.χ. επαγγελματικά και είστε σε έναν πυρετό προετοιμασίας και έρευνας για αυτό που θα παρουσιάσετε ίσως παρακάτω. Οι ιδέες και η έμπνευση δεν θα σας λείψουν, το ίδιο κι εκείνοι -που έστω και αθέατα ή διακριτικά- θα είναι στο πλευρό σας για να στηρίξουν το όνειρο σας. Κατά τα άλλα, η μέρα εξελίσσεται με καλή διάθεση και ίσως μόνο το απόγευμα σας ενοχλήσει παροδικά η επαφή με κάποια πρόσωπα, ενδεχομένως κι από το φιλικό περιβάλλον ή το περιβάλλον της δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται από σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες και το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, γεμάτο επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις και συλλογική δουλειά. Οι άλλοι -είτε είναι οι φίλοι, οι συνεργάτες σας- θα είναι πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν, να σας δώσουν ιδέες και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Μόνο που αυτοί οι στόχοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στο μυαλό σας και να μην φτάσετε στο τέλος του μήνα, που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής, για να τους ξεκαθαρίσετε, διότι εκεί όλα θα καθυστερήσουν και θα φτάσουμε σχεδόν τέλος Οκτωβρίου για να έχετε μια ακριβή εικόνα. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική και για να ασχοληθείτε με την τεχνολογία, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους θα έχετε μια έντονη μέρα και για τις επαφές σας με άλλους. Συναντήσεις, συζητήσεις και σχέδια με συνεργάτες, φίλους και τον σύντροφό σας θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πλανήτης της επικοινωνίας στην αστρολογία, ο Ερμής, παίρνει θέση στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, σας κάνει πιο φιλόδοξους το επόμενο διάστημα σε σχέση με τα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σας. Δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μάλιστα και για μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα σας γίνει μέσα στο διάστημα του Σεπτεμβρίου και να βρεθείτε σε δίλημμα τι θα πρέπει να ακολουθήσετε. Από την άλλη, επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα, προσπαθήστε είτε να έχετε ξεμπερδέψει νωρίς μέσα στον Σεπτέμβριο για να ξέρετε πού πάτε ή μην περιμένετε πριν το τέλος Οκτωβρίου σταθερά αποτελέσματα. Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα τα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, οι σχέσεις με τους συνεργάτες, ανωτέρους, προϊσταμένους και υφισταμένους, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Το ίδιο και θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση του Ερμή ανοίγει τους ορίζοντες σας -πνευματικούς, γεωγραφικούς- και διευρύνει το πεδίο των επαφών σας. Η ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις, να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις και κουλτούρες, να ψαχτείτε περισσότερο με σεμινάρια, σπουδές, επιμόρφωση, ευνοούνται ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Ο μόνος περιορισμός είναι προς το τέλος του μήνα, που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής και κει μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή και κάποια μικροεμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητα σας θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και οι εξελίξεις πιο γοργές. Η σημερινή είναι από τις πολύ θετικές ημέρες της εβδομάδας για σας, κυρίως για να είστε πιο χαλαροί, να έχετε ανάλαφρη και πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, την ερωτική σας ζωή και τα θέματα των παιδιών.

ΙΧΘΥΕΣ
Το σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό, που για το δικό σας ζώδιο βέβαια είναι μια πιο ουδέτερη θέση. Από την άλλη, περνά σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με χρήμα και οικονομικές συμφωνίες, άρα μόνο θετική μπορεί να είναι η επιρροή του, καθώς θα κινηθούν τα πράγματα με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν έχετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα, να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε κάποιους επωφελείς διακανονισμούς και οργάνωση των οικονομικών σας, βιαστείτε και μην το αφήσετε για το τέλος του μήνα, που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής. Από την άλλη, μπορεί η δράση σας να γίνεται κάπως μυστικά αυτή την εποχή. Η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα ωθεί την προσοχή σας σε θέματα του σπιτιού ως ακίνητο, αλλά και της οικογένειας σας.

Πηγή: asibiliou.gr









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μαίνεται η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Οδηγίες στους κατοίκους της Βάσας Κελακίου να είναι έτοιμοι για εκκένωση (φώτος...
ΚΥΠΡΟΣ

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Οδηγίες στους κατοίκους της Βάσας Κελακίου να είναι έτοιμοι για εκκένωση (φώτος...

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Οδηγίες στους κατοίκους της Βάσας Κελακίου να είναι έτοιμοι για εκκένωση (φώτος...

Καταστροφή εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων από την Υπηρεσία Μεταλλείων η αιτία της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
ΚΥΠΡΟΣ

Καταστροφή εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων από την Υπηρεσία Μεταλλείων η αιτία της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού

Καταστροφή εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων από την Υπηρεσία Μεταλλείων η αιτία της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού

Ξέπλυμα: Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο της ΕΕ η Κύπρος - Τι υποδεικνύει η Κομισιόν
ΚΥΠΡΟΣ

Ξέπλυμα: Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο της ΕΕ η Κύπρος - Τι υποδεικνύει η Κομισιόν

Ξέπλυμα: Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο της ΕΕ η Κύπρος - Τι υποδεικνύει η Κομισιόν

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας: «Το έργο θα γίνει», διαμηνύει ο Βαφεάδης - Αναλαμβάνει η Νομική Υπηρεσία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας: «Το έργο θα γίνει», διαμηνύει ο Βαφεάδης - Αναλαμβάνει η Νομική Υπηρεσία

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας: «Το έργο θα γίνει», διαμηνύει ο Βαφεάδης - Αναλαμβάνει η Νομική Υπηρεσία