Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 2.9.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 2 Σεπτεμβρίου;



ΚΡΙΟΣ
Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα με την αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου, που σας καθοδηγεί καλύτερα σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση, για να κάνετε μια βόλτα με φίλους, να χαλαρώσετε βλέποντας κάτι που σας αρέσει, όπως για παράδειγμα, μια ταινία στο σινεμά ή και σπίτι και γενικώς να μην ταλαιπωρηθείτε. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, σε θέματα συνεργατών κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα φέρει έντονα την επιρροή της αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα. Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας σήμερα. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων, που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη, ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μια σύσκεψη στη δουλειά, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο. Αντιθέτως, είναι η κατάλληλη μέρα αν θέλετε να διασκεδάσετε, να κανονίσετε μια έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να χαρείτε κι όχι να προβληματιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κύρια όψη της ημέρας, που δεσπόζει σήμερα, είναι η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν πάρει θέση στον άξονα καριέρας – οικογένειας και δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση σ’ αυτούς τους τομείς. Για κάποιους η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο ή να σας δημιουργεί σύγχυση. Άλλοι μπορεί, εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε αυτό τον χειμώνα, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια σταθερότερη δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα, αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία. Από την άλλη, κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όρια σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες, μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε.

ΚΑΚΡΙΝΟΣ
Η σημερινή αντίθεση, ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στη μέρα, κάπως ομιχλώδες και συγχυσμένο. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πρακτικές αποφάσεις και άμεση δράση. Ο Ποσειδώνας, όμως, από τους Ιχθύς δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον λοιπόν, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις αδιέξοδες. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στην δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας κάπως πιο ευαίσθητους, αλλά και λίγο επιθετικούς απέναντι στους άλλους, αν σας πατήσουν τα λάθος κουμπιά.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει όλους μας, αποδυναμώνοντας την αίσθηση τη λογικής και δίνοντας τροφή στη φαντασία και το όνειρο. Άρα, είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις, κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες που δεν εμπεριέχουν ρίσκο και αφορούν στην αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, το καλλιτεχνικό έργο. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις, σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 13/9 έχετε την επιρροή του Ποσειδώνα σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε σχέσεις και νέες γνωριμίες σε όλο το διάστημα που σας επηρεάζει ο Ποσειδώνας. Οι υπόλοιποι Παρθένοι, σήμερα προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη, μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε τις όμορφες πλευρές της ζωής, να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να συναντήσετε φίλους, αλλά όχι για να πάρετε πολύ σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα επηρεάζει όλους μας, δημιουργώντας μια αίσθηση σύγχυσης. Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση, καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει αυτή η εβδομάδα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Προσπαθήστε να μην υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας σήμερα και ξεκλέψτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε σε σας τους ίδιους και σε όσα αγαπάτε να κάνετε. Αποφύγετε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για θέματα καριέρας και προσέξτε τις σχέσεις με συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απαιτητική η σημερινή μέρα με την αντίθεση του Άρη προς τον Ποσειδώνα, βέβαια πολύ λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού, αλλά και πάλι δεν είναι από τις σταθερές μέρες του μήνα, που μπορείτε να στηριχτείτε και να βγάλετε λογικά συμπεράσματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε και στον χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα, βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή μπορεί να σας δημιουργούν μια αίσθηση σύγχυσης σήμερα, αλλά όσο και να το πιέσετε δε θα βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή αντίθεση ανάμεσα στον Άρη στην Παρθένο και τον Ποσειδώνα είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήσετε τα όρια, όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς. Ακόμη, προσέξτε οτιδήποτε σχετίζεται με το υγρό στοιχείο σήμερα, τα φάρμακα, τα χημικά. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και επηρεάζει όλους μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται λιγότερο. Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και τη δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε στο έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα, τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση. Ακόμη, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων και φυσικά όχι για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα, καθώς μας επηρεάζει η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι η κύρια όψη της ημέρας, που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθούμε. Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, διότι μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη, μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, διότι το πιθανότερο είναι πως όντως δεν θα είναι αληθινά. Ο Ποσειδώνας έχει έναν μαγικό τρόπο να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια ή μάλλον, για να είμαι ακριβής, να μας παρουσιάζει κάτι ως καλύτερο από αυτό που είναι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι η φαντασία σας παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Η Πέμπτη συγκαταλέγεται σίγουρα στις μέρες που πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους, χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι, αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Σαφώς θα πρέπει να έχετε συντηρητική και καχύποπτη στάση απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα και δεν ξέρετε το υπόβαθρο τους. Όσο κι αν εντυπωσιάζεστε από την παρουσία τους, χρειάζεται ένας πιο ενδελεχής έλεγχος για να τους εμπιστευθείτε.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κύπρος: Έδρα του παγκόσμιου διαδικτυακού πορνό - Στο μικροσκόπιο της Βουλής πέντε κυπριακές εταιρείες
ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Έδρα του παγκόσμιου διαδικτυακού πορνό - Στο μικροσκόπιο της Βουλής πέντε κυπριακές εταιρείες

Κύπρος: Έδρα του παγκόσμιου διαδικτυακού πορνό - Στο μικροσκόπιο της Βουλής πέντε κυπριακές εταιρείες

Νίκος Τορναρίτης: Για μια φωτεινή πρωτεύουσα - Επίσημη πρώτη της προεκλογικής του υποψηφίου για τη δημαρχία Λευκωσίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Τορναρίτης: Για μια φωτεινή πρωτεύουσα - Επίσημη πρώτη της προεκλογικής του υποψηφίου για τη δημαρχία Λευκωσίας

Νίκος Τορναρίτης: Για μια φωτεινή πρωτεύουσα - Επίσημη πρώτη της προεκλογικής του υποψηφίου για τη δημαρχία Λευκωσίας

Μετανάστες στην Κύπρο: Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας- Πορεύθηκαν ειρηνικά κατά του ρατσισμού και της βίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετανάστες στην Κύπρο: Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας- Πορεύθηκαν ειρηνικά κατά του ρατσισμού και της βίας

Μετανάστες στην Κύπρο: Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας- Πορεύθηκαν ειρηνικά κατά του ρατσισμού και της βίας

Χαρτσιώτης: Τα ΜΜΕ επικεντρώνονται στα αρνητικά -Παραδοχή ότι εκ πρώτης υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση από Κεντρικές Φυλακές
ΚΥΠΡΟΣ

Χαρτσιώτης: Τα ΜΜΕ επικεντρώνονται στα αρνητικά -Παραδοχή ότι εκ πρώτης υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση από Κεντρικές Φυλακές

Χαρτσιώτης: Τα ΜΜΕ επικεντρώνονται στα αρνητικά -Παραδοχή ότι εκ πρώτης υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση από Κεντρικές Φυλακές

Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024 - Ικανοποίηση εκφράζει ο υφυπουργός Τουρισμού
ΚΥΠΡΟΣ

Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024 - Ικανοποίηση εκφράζει ο υφυπουργός Τουρισμού

Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024 - Ικανοποίηση εκφράζει ο υφυπουργός Τουρισμού