Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 26 Αυγούστου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 26.8.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 26 Αυγούστου;



ΚΡΙΟΣ
Μια σούπερ δυναμική και αποτελεσματική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι αντί να αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς σκοπό, καλύτερα να βάλετε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να εκτελέσετε και να δώσετε εκεί την αποκλειστική σας προσοχή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο απλά ανησυχώντας και αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα, καθώς ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες, ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα, ακόμη και οι θετικές, παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες σας και το έργο σας. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Πέμπτη, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας, τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε, ίσως να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή κάποιο μέλος της, με το οποίο πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα σίγουρα σε σχέση με το πώς ξεκινά και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους τις βραδινές ώρες που θα σας φτιάξει και τα κέφια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό κάνοντας τα επαγγελματικά σας σχέδια ή αυτά των σπουδών τα πιο σημαντικά της μέρας. Όμως το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα, τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα, τότε καιρός να την κάνετε τη συζήτηση, διότι πιθανώς με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δεν χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή, χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση, που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση ή να το ρίξετε λίγο έξω, το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση, ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια, κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας -όταν εμπλέκεται σε όψεις ακόμη κι αρμονικές- μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι, όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που επιθυμείτε, γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, αν έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί, μην χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανέναν να σας αμφισβητήσει.

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς και ευαίσθητους οίκους στο ωροσκόπιο σας και μπορεί να σας κατατρέχουν προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή κάνοντας τη διάθεση σας λίγο πιο άτονη. Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήστε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση, αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Σήμερα μπορεί να έχετε και μυστικές και παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων έχουν προτεραιότητα έναντι άλλων, είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Έτσι σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε έναν κοινό στόχο. Με τη δύναμη αυτής της όψης μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τη δουλειά σας, έτσι η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη ή να προτείνετε εσείς κάποιες ιδέες στους ανωτέρους σας και να είναι δεκτικοί μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενεργοποιεί τους τομείς της καριέρας και των οικονομικών και απαιτεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτούς τους δυο τομείς, κάνοντας όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να βγείτε κερδισμένοι. Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες τώρα το καλοκαίρι και δεν είστε προσεκτικοί, ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις ημέρες. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας, αλλά μην έχετε επιθετικό στιλ για να μην έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει πιο κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή έναν φίλο, με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν, αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες, τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Κριό και σήμερα, κάνοντας τα θέματα της οικογένειας σας προτεραιότητα. Πιθανώς να υπάρχει όμως ένα κλίμα έντασης με κάποιο μέλος από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που κυριαρχεί σήμερα, ενισχύει το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε με ασφάλεια να εμπιστευτείτε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να έχετε αγωνία ή άγχος για το πώς μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό πρόβλημα ή πώς θα βρείτε τα χρήματα για να αποπληρώσετε μια οφειλή. Μέχρι το τέλος της ημέρας, καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας, μπορεί να προκύψει κάποια βοήθεια ή μια λύση.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη σημερινή μέρα μπορεί να ψάχνετε έμπνευση, μια ιδέα που θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση ή κάποια ενθάρρυνση από ένα άτομο του περιβάλλοντος σας, που θα σας δώσει το παράδειγμα και θα ακολουθήσετε κι εσείς τον δρόμο του. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα, σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από έναν παλιό συνεργάτη. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευνοϊκή μέρα που θα νιώσετε την υποστήριξη των άλλων, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αύριο η κατάθεση αιτήματος στο Δικαστικό Συμβούλιο από Γεν. Εισαγγελέα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του Γεν. Ελεγκτή
ΚΥΠΡΟΣ

Αύριο η κατάθεση αιτήματος στο Δικαστικό Συμβούλιο από Γεν. Εισαγγελέα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του Γεν. Ελεγκτή

Αύριο η κατάθεση αιτήματος στο Δικαστικό Συμβούλιο από Γεν. Εισαγγελέα για «ανάρμοστη συμπεριφορά» του Γεν. Ελεγκτή

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία - Επέκταση περιόδου λειτουργίας ολοήμερων/θερινών σχολείων ψήφισε η Βουλή
ΚΥΠΡΟΣ

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία - Επέκταση περιόδου λειτουργίας ολοήμερων/θερινών σχολείων ψήφισε η Βουλή

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία - Επέκταση περιόδου λειτουργίας ολοήμερων/θερινών σχολείων ψήφισε η Βουλή

Πρ. Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει διάθεση από Γερμανία για πρωταγωνιστικό ρόλο» στο Κυπριακό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρ. Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει διάθεση από Γερμανία για πρωταγωνιστικό ρόλο» στο Κυπριακό

Πρ. Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει διάθεση από Γερμανία για πρωταγωνιστικό ρόλο» στο Κυπριακό

Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»

Ο Δρουσιώτης απαντά στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων του Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του»

Ανακαλούνται επ
ΚΥΠΡΟΣ

Ανακαλούνται επ' αόριστον όλες οι άδειες χρήσης πυροτεχνημάτων μετά την πυρκαγιά στο Χα Ποτάμι

Ανακαλούνται επ' αόριστον όλες οι άδειες χρήσης πυροτεχνημάτων μετά την πυρκαγιά στο Χα Ποτάμι