Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 25 Αυγούστου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 25.8.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 25 Αυγούστου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, κάνοντας τις προσωπικές σας υποθέσεις προτεραιότητα της ημέρας. Καθώς όμως η Σελήνη έρχεται σε όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα στη σχέση σας, είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιον στενό φίλο ή συνεργάτη. Ενδεχομένως να έχετε έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπετε τα πράγματα ή μια διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να προχωρήσει κάποιο θέμα και να υπάρχει κάποια κόντρα. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα όμως. Σήμερα προσέξτε αρκετά και τα λάθη ή τις παρανοήσεις σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας, ειδικά τις πρωινές ώρες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται σήμερα όπως σας εξήγησα και χθες, μπορεί να δημιουργεί σύγχυση σε κάποιες σχέσεις. Το θέμα σήμερα είναι να δείτε πόσο ρεαλιστικές είναι οι προσδοκίες που έχετε από τους συνεργάτες ή από τη δουλειά σας γενικότερα. Αν έχετε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι ανίκανοι, απλώς εσείς μπορεί να έχετε υπερεκτιμήσει τις ικανότητες τους και να απογοητεύεστε. Σιγά σιγά από αύριο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και δεν θα έχετε τόσα πολλά ερωτηματικά. Η Σελήνη στον Κριό στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να δημιουργεί μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όπως σας εξήγησα και χθες, δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο κυρίως στο μυαλό σας. Έτσι, τις πρωινές ώρες μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και γενικώς ας είστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες της δουλειάς, τόσο αναφορικά με τους συνεργάτες όσο και με το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μια ασυμφωνία ανάμεσα σε σας κι ένα φιλικό σας πρόσωπο ή και με τον σύντροφο σας, όχι όμως για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Παρόλα αυτά, σήμερα αποφύγετε να υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε κάτι οικονομικό. Καλύτερα να το αναβάλλετε από αύριο που θα είναι πιο σταθερές και ξεκάθαρες οι συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε θέματα της καριέρας και των φιλοδοξιών σας κι αυτά είναι που σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα ή να ψάξετε πιο προσεκτικά κάποια πράγματα, διακρίνοντας τι είναι σημαντικό και τι όχι, σε μια μέρα που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση, εξαιτίας της αντίθεσης Ερμή-Ποσειδώνα. Από την άλλη, με τη Σελήνη σε κόντρα με την Αφροδίτη μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να επιλέξετε πού θα διοχετεύσετε τον χρόνο σας, καθώς οι απαιτήσεις της οικογένειας είναι κι αυτές πιεστικές. Φυσικά και δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους αγαπητοί μου Καρκίνοι, γι’ αυτό καλύτερα να θέσετε από την αρχή της μέρας ξεκάθαρες προτεραιότητες και με γνώμονα τι είναι πιο σημαντικό για σας, όχι για τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Η αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, όπως σας εξήγησα και χθες, δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος για θέματα που αφορούν στα οικονομικά κι από την άλλη πλευρά μπορεί να σας κάνει πρόθυμους να τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, διότι κάτι είδατε, κάτι σας άρεσε και θέλετε να το πάρετε. Προσέξτε λοιπόν ιδιαίτερα σήμερα τις παρορμητικές κινήσεις. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία με τον σύντροφο σας ή έναν στενό συνεργάτη, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε οικονομικά ζητήματα ή άλλα καίρια θέματα που σας αφορούν από κοινού. Μην γίνεστε απόλυτοι στις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη σημερινή μέρα κάπως ασταθή, όπως σας εξήγησα και χθες που ξεκινούσε αυτή η επιρροή. Σαφώς δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να βγάλετε συμπεράσματα για μια σχέση ή συνεργασία. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ερευνήσει καλύτερα τα δεδομένα που έχετε, για να αποφύγετε λάθος εκτιμήσεις. Προσπαθήστε ακόμη να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις προσώπων που τώρα γνωρίζετε και δεν ξέρετε τίποτε για το υπόβαθρο και τον χαρακτήρα τους. Σήμερα όμως με την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα προς διευθέτηση ή μια ασυμφωνία σχετικά με τη διαχείριση των κοινών οικονομικών σας με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Τετάρτη μπορεί να σας παιδέψει κάπως, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρχουν διλήμματα στα επαγγελματικά ή μια αίσθηση ασάφειας σε ό,τι αφορά συνεργάτες και συναδέλφους. Γι’ αυτό καλύτερα σήμερα να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να προβείτε σε σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας τις σχέσεις προτεραιότητα. Καθώς όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μπορεί να έχετε κάποιες διαφορετικές ιδέες και απόψεις από τους άλλους και να οδηγηθείτε σε ένταση. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να δείχνει ότι έρχεστε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προσωπικά ή επαγγελματικά, που ίσως είχατε κάποια προβλήματα. Δείτε το σαν ευκαιρία να τα επιλύσετε τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, παραπέμποντας σε θέματα που αφορούν είτε στη δουλειά, στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή και στο ίδιο το αντικείμενο της εργασίας σας. Μπορεί κάποιος να προσπαθεί να σας γοητεύσει, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή σας κι όποιο άλλο όφελος μπορεί να έχει από σας κι εκεί είναι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο, μέχρι να κατανοήσετε πλήρως τις προθέσεις του-ης. Βλέπετε σήμερα ολοκληρώνεται και η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που κάνει δυσδιάκριτη την αλήθεια από το ψέμα και δημιουργεί σύγχυση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και σίγουρα μην προχωρήσετε σε αποφάσεις κάτω από αυτές τις επιρροές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Κριό, δημιουργώντας ένα πιο θετικό κλίμα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά επειδή ταυτόχρονα τρέχουν κι άλλες επιρροές καλά θα κάνετε να μην είστε βιαστικοί ούτε στη δράση ούτε στα συμπεράσματα σας. Όπως σας εξήγησα και χθες, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώνεται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεν επιτρέπει να έχετε τόσο ορθή κρίση. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος για θέματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Πιθανώς να είναι τέτοιες οι συνθήκες που αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει μια ξεκάθαρη κατάσταση. Με το να πιέζετε τα πράγματα δεν θα καταφέρετε πολλά. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο κι από αύριο που θα σταθεροποιηθούν κάπως οι καταστάσεις βλέπετε πώς θα τα διαχειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά πιεστική είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη, ο δείκτης της καθημερινότητας μας, κινείται στο ζώδιο του Κριού μέσα στον τομέα που αφορά το σπίτι και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Όμως η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας, δεν σας επιτρέπει να δώσετε την προσοχή σας μόνο στον έναν τομέα. Αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τους δυο δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερη κόπωση. Σήμερα χρειάζεται προσοχή και στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ασάφεια τόσο στα μηνύματα που στέλνετε όσο και σε αυτά που λαμβάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι η Σελήνη στον Κριό σάς ταιριάζει περισσότερο ως θέση, υπάρχουν δυο αντιθέσεις σήμερα που θέλουν προσοχή. Η πρώτη αφορά την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που όπως σας εξήγησα και χθες αφορά κυρίως πρακτικά θέματα και ιδίως τα οικονομικά στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αγορές και παρορμητικό ξόδεμα. Επίσης μην πιστεύετε με ευκολία όσους σας τάζουν διάφορα. Η δεύτερη αντίθεση αφορά τη Σελήνη με την Αφροδίτη στον άξονα επικοινωνίας, που μπορεί να σας βρει σε μια διαφωνία με κάποιο άτομο, είτε για καθαρά υποκειμενικούς λόγους ή για θέματα που αφορούν τη δουλειά ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Δεν είναι ανάγκη σίγουρα να συμφωνείτε με όλους, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να ακούσετε και μια διαφορετική άποψη πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις πρωινές ώρες ο Ερμής ολοκληρώνει την αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, που όπως σας εξήγησα και χθες είναι μια αρκετά παραπλανητική όψη που δύσκολα διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα. Σήμερα λοιπόν αποφύγετε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα, προσπαθήστε να ερευνήσετε τις πηγές όσων διαβάζετε και μεταδίδετε και στους άλλους και φυσικά αποφύγετε να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δεύτερη αντίθεση της μέρας είναι η Σελήνη από τον Κριό που κοντράρεται με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Αυτή η όψη αφορά στα οικονομικά σας κυρίως και δείχνει μια τάση για υπερβολή στα έξοδα ή και κάποιες ασυμφωνίες με άτομα που διαχειρίζεστε από κοινού οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία ή να ξοδέψετε αλόγιστα.

Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας
ΚΥΠΡΟΣ

Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας

Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο
ΚΥΠΡΟΣ

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο

Τουρκία: Μαρκ Ρούτε ως επόμενο επικεφαλής του ΝΑΤΟ στηρίζει η Άγκυρα
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Μαρκ Ρούτε ως επόμενο επικεφαλής του ΝΑΤΟ στηρίζει η Άγκυρα

Τουρκία: Μαρκ Ρούτε ως επόμενο επικεφαλής του ΝΑΤΟ στηρίζει η Άγκυρα

Στόχος πυραύλων και drones των Χούθι ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο - Εκρήξεις στην Ερυθρά Θάλασσα
ΚΟΣΜΟΣ

Στόχος πυραύλων και drones των Χούθι ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο - Εκρήξεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Στόχος πυραύλων και drones των Χούθι ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο - Εκρήξεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη