Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 24 Αυγούστου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 24.8.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 24 Αυγούστου;



ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθύς, κάνοντας τη σημερινή μέρα από τη μια πιο υποτονική σε σχέση με τους ρυθμούς σας, από την άλλη είναι σαν το μυαλό σας να περιπλανιέται από δω και από κει χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από σήμερα αρχίζει σιγά σιγά να επηρεάζει η αυριανή αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, που σας βρίσκει σε μια κατάσταση σύγχυσης ή αποδιοργάνωσης και άγχους. Ενδεχομένως να είναι μέρες που οι πληροφορίες που λαμβάνετε σας μπερδεύουν ή μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να ασχοληθείτε και προσπαθείτε τώρα να βρείτε τα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη κινείται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους Ιχθύς, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, άρα είναι από τις μέρες που δύσκολα μπορείτε να αξιοποιήσετε -ειδικά μετά το μεσημέρι- για να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε εκκινήσεις. Από σήμερα αρχίζει να επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας κάποια σύγχυση είτε σε σχέση με κάποιον συνεργάτη ή ακόμη και με κάποιον στόχο που μπορεί να έχετε. Από την άλλη, μπορεί ένας φίλος-η να είναι αγχωμένος και να απευθύνεται σε σας για βοήθεια ή συμβουλές. Αν υπάρχει μια πιο εκνευριστική ατμόσφαιρα στη δουλειά προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακόμη μια απαιτητική μέρα στη δουλειά ή σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητα σας είναι η Τρίτη και μάλιστα επειδή σιγά σιγά από σήμερα επηρεάζει η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, είναι πιθανόν να νιώθετε και κάποιου είδους σύγχυση ή να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Σαφώς η μέρα δεν ενδείκνυται για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμα πλάνα για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι συνθήκες μπορεί να μεταβληθούν αργότερα και να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Αντί να ζορίζεστε προσπαθώντας να ελέγξετε το μέλλον, ασχοληθείτε σήμερα με αυτά που είναι προτεραιότητες και αξιοποιήστε τη μέρα και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με έμφαση στην επικοινωνία έρχεται η Τρίτη, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στους Ιχθύς, στον αισιόδοξο 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας το μυαλό σας να τρέχει περισσότερο στο μέλλον και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας παρά στο εδώ και τώρα. Πιθανώς να βιώνετε μια κάποια σύγχυση ή να μην είστε εντελώς σίγουροι για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, είτε σε επίπεδο δουλειάς ή στις σπουδές σας. Από σήμερα επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, κι αυτό δεν βοηθά να έχετε μια πολύ πρακτική προσέγγιση. Αν έχετε δεχθεί κάποια πρόταση καλά θα κάνετε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες πριν βιαστείτε να την αποδεχτείτε ή να την απορρίψετε.

ΛΕΩΝ
Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη που παραμένει στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Όμως επειδή στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι επειδή ήδη από σήμερα επηρεάζει η αυριανή αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, προσέξτε ιδιαίτερα πώς διαχειρίζεστε τα χρήματα σας σήμερα, όπως και αύριο. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και κυρίως μην φορτώνετε κάρτες με αγορές που δεν είναι απολύτως απαραίτητες. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση ή να διαθέσετε ένα χρηματικό ποσό για κάποιον λόγο, κάντε μια εξονυχιστική έρευνα και μην διακινδυνεύετε την ασφάλεια των οικονομικών σας. Σήμερα και αύριο προσέξτε ιδιαίτερα και όσους σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς κάνει τη μέρα ιδιαίτερα έντονη σε επίπεδο συναντήσεων, επαφών και συζητήσεων, καθώς περιδιαβαίνει τον τομέα των σχέσεων στο ωροσκόπιο σας. Όμως, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και αρχίζει και η επιρροή από σήμερα της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να μην καταφέρνετε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που είναι προτεραιότητες σας, διότι κάποιος ολοένα θα σας διακόπτει, ένα τηλέφωνο θα χτυπά και θα διαταράσσει την προσοχή σας. Προσπαθήστε να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις υποχρεώσεις σας, ακόμη κι αν κάποιες από τις «ενοχλήσεις» είναι πολύ δελεαστικές. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα και αύριο, διότι μπορεί κάτι να μην είναι αληθινό.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη από τους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα εργασίας, υποχρεώσεων στην καθημερινότητα σας, αλλά και των επαγγελματικών σας σχέσεων. Επειδή από σήμερα ξεκινά σιγά σιγά η επιρροή της αντίθεσης Ερμή-Ποσειδώνα κι επειδή σήμερα έχουμε και Σελήνη κενή πορείας για πολλές ώρες μετά το μεσημέρι, σίγουρα δεν είναι η πιο σταθερή μέρα της εβδομάδας για να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση ή να δώσετε μια δεσμευτική υπόσχεση. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας και κερδίστε χρόνο. Ακόμη, προσέξτε σε πόσα πράγματα λέτε «ναι» και φορτώνεστε και με υποχρεώσεις άλλων μέσα στη μέρα, για να μην εγκλωβιστείτε και μετά μετανιώνετε τη καλή σας διάθεση απέναντι στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί πιο ήπιες προδιαγραφές για τη σημερινή μέρα, που μπορείτε να ελιχθείτε και γενικότερα να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε. Παρόλα αυτά, είναι από τις μέρες που μπερδεύονται πολλοί στα πόδια σας, καθώς αρχίζει από σήμερα η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο. Πιθανώς μάλιστα όλοι, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι, κάτι να περιμένουν από σας κι αυτό να σας κουράζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να είστε πιο ξεκάθαροι και να βάζετε τα όρια σας, προκειμένου να μην νιώθετε στο τέλος εξουθενωμένοι. Αν έχετε κάποιο δίλημμα και θέλετε να ζητήσετε μια συμβουλή, προσέξτε μήπως στο τέλος βρεθείτε ακόμη πιο μπερδεμένοι. Καλύτερα να σκεφτείτε μόνοι σας τι θα κάνετε και για μια σημαντική απόφαση προτιμήστε την Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς βρίσκει σε μια πιο εσωτερική και ανήσυχη φάση σήμερα και σίγουρα δεν είναι η αγαπημένη σας θέση Σελήνης για να είστε δυναμικοί και αισιόδοξοι στην προσέγγιση σας στις υποχρεώσεις σας. Μάλιστα, επειδή ξεκινά να σας επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να χάνετε λίγο στις σκέψεις σας ή μπορεί συνέχεια να σας διακόπτουν οι άλλοι από αυτό που κάνετε εγείροντας τις δικές τους απαιτήσεις. Πιθανώς να έχετε περισσότερο άγχος σε σχέση με θέματα που αφορούν στην καριέρα ή να έχετε μια ασαφή εικόνα των εξελίξεων. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και σαφώς μην πιέζεστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, καθώς από την Πέμπτη κι έπειτα θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, όμως στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είναι σε φάση κενής πορείας δυσχεραίνοντας κάπως την επικοινωνία. Επειδή ήδη από σήμερα αρχίζει να επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που αφορά στους τομείς της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί τόσο σε αυτά που πιστεύετε, διαδίδετε και στα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους. Καλό είναι να σιγουρεύεστε ότι έχουν καταλάβει ακριβώς τις προθέσεις σας και αυτά που θέλετε να πείτε, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις αργότερα. Από την άλλη, καλό είναι να μην παίρνετε τίποτε προσωπικά σήμερα, καθώς θα υπάρχει μια τέτοια τάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, αλλά και στον τομέα των οικονομικών. Επειδή όμως η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι από σήμερα ξεκινά κι η επιρροή της αντίθεσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο, καλά θα κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και γενικότερα με τα έξοδα σας. Αποφύγετε σημαντικές αγορές σήμερα και αύριο κυρίως. Μελετήστε καλύτερα τις λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά διακανονισμούς, συμφωνίες, συμβόλαια και αν πρέπει να δεσμευτείτε σε κάτι προτιμήστε να το κάνετε μετά την Πέμπτη. Ακόμη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι ιδιαίτερα να σας αποκαλύψουν τα μυστικά τους ή μπορεί να ορθώνουν τοίχους στην επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, έτσι ενώ δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο να εξακολουθήσετε να κάνετε το πρόγραμμα σας, δεν προσφέρεται για σημαντικές εκκινήσεις ή για να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Από σήμερα αρχίζει να σας επηρεάζει και η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται αύριο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να χάνετε κάπως τη συγκέντρωση σας, να μην μπορείτε να εστιάσετε για πολλή ώρα σε μια εργασία ή πιθανώς να σας διακόπτουν άλλοι στο περιβάλλον της δουλειάς ή του σπιτιού. Η όψη αυτή θέλει προσοχή σήμερα και αύριο, διότι δεν θα είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

Πηγή: asibiliou.gr









Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live – Δημοτικές εκλογές: Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων

Live – Δημοτικές εκλογές: Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων

Live – Δημοτικές εκλογές: Άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων

Στα χέρια της Ελληνικής Τράπεζας η CNP Cyprus
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα χέρια της Ελληνικής Τράπεζας η CNP Cyprus

Στα χέρια της Ελληνικής Τράπεζας η CNP Cyprus

Κούρεμα και έξτρα φορολογία στις πολλαπλές συντάξεις αξιωματούχων - Έξι προτάσεις κατατίθενται σήμερα
ΚΥΠΡΟΣ

Κούρεμα και έξτρα φορολογία στις πολλαπλές συντάξεις αξιωματούχων - Έξι προτάσεις κατατίθενται σήμερα

Κούρεμα και έξτρα φορολογία στις πολλαπλές συντάξεις αξιωματούχων - Έξι προτάσεις κατατίθενται σήμερα

Ηλεκτρισμός: Καμία σκέψη για νέα τέλη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρισμός: Καμία σκέψη για νέα τέλη

Ηλεκτρισμός: Καμία σκέψη για νέα τέλη

Συντονίστρια ΟΗΕ για Γάζα: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί

Συντονίστρια ΟΗΕ για Γάζα: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί

Συντονίστρια ΟΗΕ για Γάζα: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί