Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 23 Ιουνίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 23.6.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 23 Ιουνίου;



ΚΡΙΟΣ
Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας, την υγεία σωματική και πνευματική. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και, παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Η Σελήνη στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας την κάνει μια από τις πιο θετικές της εβδομάδας για σας. Εκμεταλλευτείτε την, αλλά μη βιάζεστε στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Η Σελήνη στον Τοξότη θα κάνει τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα της ημέρας και μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα στις προσπάθειες σας κι εκεί. Όμως είναι και μια πολυέξοδη μέρα για σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι η σημαντική σημερινή επιρροή της ημέρας. Είναι ίσως από τις λίγες ημέρες του μήνα που μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την καριέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Τοξότη απέναντι σας και σας φέρνει σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Καλή μέρα για να σας γίνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά, προσέξτε λίγο σε μια σχέση με την αντίθεση Σελήνης-Ερμή για να μην έχετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι από τις θετικές του μήνα, αφού συμβαίνει και στην περίοδο των γενεθλίων σας, τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, έναν καθηγητή σας, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Κατά τα άλλα, με τη Σελήνη στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Προσοχή στις αντιδράσεις σας σε μια επαγγελματική σχέση με έναν συνεργάτη.

ΛΕΩΝ
Στις καλές ειδήσεις της μέρας είναι ότι σχηματίζεται το τρίγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια πιο αισιόδοξη όψη που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε πολλά. Η σημερινή μέρα βρίσκει ακόμη τη Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη, που ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους. Επειδή όμως η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Ερμή, προσέξετε την επαφή με έναν φίλο ή συνεργάτη ή αν είστε γονείς ακόμη και με τα παιδιά σας. Μη βιάζεστε να κρίνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια σύνθετη μέρα η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία, αλλά η Σελήνη σας ζορίζει λίγο από τον Τοξότη. Για σας τους Παρθένους η όψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, το κοινωνικό σας δίκτυο γενικότερα, αλλά και τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε κι αφορούν στα κοινά ή τις όποιες δραστηριότητες μοιράζεστε με άλλους. Αν είστε γεννημένοι-ες Αύγουστο, ίσως σας γίνει κάποια πρόταση για μια συνεργασία ή ακόμη μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη γνωριμία που να εξελιχθεί σε μια καλή σχέση. Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή στην οικογένεια σας και πιθανώς να έχετε μια έντονη συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ
Θετική μέρα η σημερινή αγαπητοί Ζυγοί, αφού από τη μια έχουμε μια από τις καλύτερες όψεις του Ιουνίου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία και μια Σελήνη στον Τοξότη που σας ευνοεί. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα της καθημερινότητας με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία. Στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας προσέξτε λίγο περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζεται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του νερού όπως το δικό σας και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία, ειδικά για κάποιους από σας που έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου, μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Έρωτας, δημιουργία και παιδιά, μπορεί να είναι αιτία χαράς τη σημερινή μέρα. Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα σήμερα, προσέξτε όμως τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αγαπητοί Τοξότες, κάνοντας τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις πιο τυχερές του Ιουνίου για κάποιους. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια ίσως κι από κάποιο άτομο της οικογένειας σας, να βρείτε τον κατάλληλο τεχνικό αν θέλετε να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας όμως, διότι η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και πιθανώς να υπάρχει μια παρεξήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι η Σελήνη κινείται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο τον Τοξότη, η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις κι ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου. Βλέπετε ο Ήλιος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις τυχερές όψεις του Ιουνίου. Για σας ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, τη μετεκπαίδευση, τα σεμινάρια, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια θετική είδηση ή πληροφορία και για ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Ακόμη, ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με τον σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι από τις καλύτερες του Ιουνίου, καθώς ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για κάποιες από τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή ακόμη και καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην αφήστε ανεκμετάλλευτη τη σημερινή μέρα, διότι γενικώς σπανίζουν τέτοιες μέρες τη φετινή χρονιά. Η Σελήνη από τον Τοξότη δίνει μια εξωστρέφεια στη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου-Δία, με τον Δία ακόμη στο ζώδιο σας, είναι από τις καλύτερες μέρες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας. Μπορείτε ας πούμε να κάνετε ένα τσεκ απ, έναν έλεγχο υγείας μια μέρα όπως τη σημερινή ή να συζητήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας με κάποιον συνεργάτη, προϊστάμενο, κάποιον που έχει λόγο για τη δουλειά σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη η προσοχή σας θα είναι ούτως ή άλλως στον τομέα της καριέρας αυτές τις ημέρες κι ενδεχομένως μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη.

Πηγή: asibiliou.gr







Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας