Φόρμα αναζήτησης

Βανδή και Πρίαμος ταξιδεύουν στο Omega

Δύο νέες ελληνικές εκπομπές του Open εντάσσει στο πρόγραμμά του από 09/03 και κάθε Σάββατο το Omega, τις οποίες θα παρουσιάζουν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Δέσποινα Βανδή.

PASSENGER

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.10

Έρχεται στο OMEGA το «Passenger» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ένας ταξιδιώτης πάντα έτοιμος για συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές. Η περιπέτεια ξεκινά με πρώτο προορισμό τη Σρι Λάνκα. Στο “ευλογημένο νησί” τον περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα εξωτικό σκηνικό με υπέροχες εικόνες. Ο γνωστός Κύπριος realitοπαίκτης θα κάνει σαφάρι με ελέφαντες στη ζούγκλα, θα επιχειρήσει μια δύσκολη ανάβαση στον πελώριο βράχο Lions Rock κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κανό, θα πάρει μέρος σε μια τοπική γιορτή που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον πολιτισμό του τόπου και θα γευτεί τις ξεχωριστές τοπικές λιχουδιές.

«MY GREECE»

ΣΑΒΑΒΤΟ ΣΤΙΣ 19.10

Το Σάββατο στις 9 Μαρτίου στις 19.10 ξεκινά το συναρπαστικό ταξίδι μας στην Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή. Πρώτος σταθμός τα Ιωάννινα με μια στάση στο Μέτσοβο. Συνοδοιπόρος της Δέσποινας, ο chef Βαγγέλης Δρίσκας. Εκεί θα συναντήσουν ανθρώπους του τόπου, θα μιλήσουν για την ιστορία του, θα δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής, θα βρεθούν στο δρόμο του τσίπουρου και θα καταλήξουν στις πηγές του Λούρου.  Θα επισκεφτούν το νησί της Παμβώτιδας που ξεχωρίζει όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό νησί σε λίμνη που κατοικείται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινά. Ένα ταξίδι που έχει σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα μοναδικά μέρη της χώρας μας μέσα από τα μάτια της Δέσποινας.