Φόρμα αναζήτησης

Τζάστιν Μπίμπερ: «Προσευχηθείτε για εμένα…»

Λίγους μήνες μετά τον γάμο του με το μοντέλο Χάιλι Μπαλντγουίν, ο Τζάστιν Μπίμπερ, βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Πηγές του αμερικανικού People υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής έχει απευθυνθεί σε ειδικούς για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει: «Θέλει να είναι ο καλύτερος σύζυγος για την Χάιλι. Είναι δύσκολο να έχεις τα θέματά σου όταν είσαι single, πόσο μάλλον όταν είσαι παντρεμένος, έχεις να σκεφτείς την ευτυχία δυο ανθρώπων», συνεχίζει η πηγή του περιοδικού.

Στο πλευρό του Τζάστιν, που σήμερα είναι 25 ετών αλλά ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος όταν ήταν μόλις 12 ετών, βρίσκεται η οικογένειά του και η σύζυγός του.

«Απλά ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους, ελπίζω αυτό που περνάω να ηχεί σε εσάς παιδιά. Δίνω την δική μου μάχη. Έχω το αίσθημα της αποσύνδεσης και νιώθω περίεργα… Δεν ανησυχώ γιατί πάντα αναπηδώ πίσω… απλώς ήθελα να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα. Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας είναι πολύτιμες… Ευχαριστώ! Είναι η πιο ανθρώπινη εποχή που έχω ζήσει ποτέ…» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Τζάστιν Μπίμπερ.