Φόρμα αναζήτησης

Τριαντάφυλλος: Με τη Σκορδά θα τα πούμε στο δικαστήριο… (vid)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης της Νατάσας θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο παλιός συνεργάτης της και γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ανάρτησε ένα instagram story σχετικό με την τραγουδίστρια, το οποίο έκανε μία νέα κόντρα να ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, ο τραγουδιστής εμφανίζεται έτοιμος να κάνει τα πράγματα πολύ σοβαρά.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!», ήταν αυτό που έγραψε, με αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη και κατά τη διάρκεια του Πρωινού να σχολιάσει την ανάρτηση και να φτάσει σε σημείο να πει στον αέρα ακόμα και ότι δεν θέλει να ξανακξούσει το όνομα του!

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είπε χαρακτηριστικά.