Φόρμα αναζήτησης

«Το Καφέ της Χαράς»: Ποιοι θα απουσιάζουν τελικά από το νέο κύκλο (vid)

Το «Καφέ της Χαράς» πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Ιανουάριο του 2020 με αφορμή τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του ANT1

Στο νέο κύκλο της σειράς, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα μας παρουσιάσουν τις ζωές τους 15 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο. Στα νέα επεισόδια, όμως, θα υπάρχουν και κάποιες ηχηρές απουσίες, καθώς η τηλεοπτική Γωγώ και η Ματούλα δεν θα βρίσκονται στο cast. Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Λιάσκα και η Χαρά Σμύρου μένουν μόνιμα στο εξωτερικό, κι έτσι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο. Ωστόσο, δεν θα απουσιάζει κανένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες του σίριαλ.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τις απουσίες στο νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς»
Τις απουσίες των δύο ηθοποιών επιβεβαίωσε και ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», του Open Beyond. Ο δημιουργός της σειράς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα. Το σενάριο φτιάχνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του. Πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια. Ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός θα είναι εκεί».